и защо колата ми тропа от некаде
Биене на волана+луфт десна гума+......РАЗКРИХМЕ ГО
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Според мене имаш разбити лагери каде са в горната част на амортисьора.Поне при мене имаше такъв проблем устанохго по неприятното едностранно износване на гумата от вътрешната стана,както и по нестабилноста на аетомобила в завои.Отидох на маистор тои ми вдигна колта и ми каза ела да видиш как ти играе гумата,барабар с амортисьора пожината....ммда...погледни може да е нещо от този тип.Да вметна мисля че ЛАГЕРА струваше 80 левчета бр.преди 2 години......ще те излажа провери в Авто+ колко левчета са и смело напред .....
checheneca написа:Според мене имаш разбити лагери каде са в горната част на амортисьора.Поне при мене имаше такъв проблем устанохго по неприятното едностранно износване на гумата от вътрешната стана,както и по нестабилноста на аетомобила в завои.Отидох на маистор тои ми вдигна колта и ми каза ела да видиш как ти играе гумата,барабар с амортисьора пожината....ммда...погледни може да е нещо от този тип.Да вметна мисля че ЛАГЕРА струваше 80 левчета бр.преди 2 години......ще те излажа провери в Авто+ колко левчета са и смело напред .....
колега ма аз съм написал какво има разбито по колата и даже тя(колата)или как им викам аз "РОЗИТА" е ремонтирана и е като нова
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”