Предстои закупуване на автомобил. Запазил съм час във VW за оглед, но се чудя в кой сайт мога срещу заплащане да проверя по VIN номера за удари и за всякаква друга налична информация. Иска ми се предварително, ако мога да се сдобия с някаква информация.
Сайтове за проверка по VIN номера за удари и за всякаква друга налична информация
-
tihomir.petkov
- Автомобил:
- Двигател:
Сайтове за проверка по VIN номера за удари и за всякаква друга налична информация
Здравейте,
Предстои закупуване на автомобил. Запазил съм час във VW за оглед, но се чудя в кой сайт мога срещу заплащане да проверя по VIN номера за удари и за всякаква друга налична информация. Иска ми се предварително, ако мога да се сдобия с някаква информация.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: VIN номер
в vw могат да ти я извадят
-
tihomir.petkov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VIN номер
Знам знам, искам, ако има онлайн да проверя, че часът за сервиз ми е чак за след 3 седмици...
- fur1ous
- Автомобил:
- Двигател: CFMA
Re: проверка по VIN номера за удари и за всякаква друга налична информация
За удари не знам дали има от къде да извадиш въобще
carvertical рядко показва нещо смислено, почти винаги репорта е празен, пък струва безумни пари.
Сервизна История и оборудване един Руснак вади, но да му платиш е малко трудно след войната, но не пречи да опиташ, може да му пишеш в телеграм.
https://www.audi-club.ru/threads/probeg ... za.442387/
carvertical рядко показва нещо смислено, почти винаги репорта е празен, пък струва безумни пари.
Сервизна История и оборудване един Руснак вади, но да му платиш е малко трудно след войната, но не пречи да опиташ, може да му пишеш в телеграм.
https://www.audi-club.ru/threads/probeg ... za.442387/
Те официалните не знаят всичко за колата , та какво остава за някакви сайтове !
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
Ако ти върши работа нещо подобно, беше около 5 евро първата проверка
autodna.com
autodna.com
- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
hvp800 написа:Те официалните не знаят всичко за колата , та какво остава за някакви сайтове !
Официалните дават информация само на собственик, специално за сервизна история. Ако старият собственик не поиска, преди да я купиш, няма да дадат.
Това е така и никой не спори :)
Имах предвид , че официалните сервизи знаят само това , което те са правили. Ако собственика е правил нещо официалните няма да го знаят , поне докато не предяви някаква рекламация , и не се почне официалното ровене
Имах предвид , че официалните сервизи знаят само това , което те са правили. Ако собственика е правил нещо официалните няма да го знаят , поне докато не предяви някаква рекламация , и не се почне официалното ровене

Проверка по VIN
Кой е най-смисленият сайт за платена проверка по VIN номер (за коли от европейски държави)? Carfax се рекламира навсякъде, но ме съмнява, че нищо няма да изкара. Преди години бях плащал за проба, не помня на Carfax ли беше, но резултатите бяха от типа - това е марка Х, модел Х, цвят, произведена в еди кой си завод, с такива екстри... Общо взето неща, които знам и се виждат.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Re: Проверка по VIN
Правил съм няколко проверки в Carvertical. Много зависи от коя страна е автомобила и дали е обслужеван в представителство. Има записи и за щети, както и евентуални манипулации на км. Последното е относително, но общо взето тези, които проверявах ги "хващаше".
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Re: Проверка по VIN
Аз също съм проверявал с CarVertical и нищо не хвана. Колата беше внос от Италия.
- goppa
- VW експерт

- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Re: Сайтове за проверка по VIN номера за удари и за всякаква друга налична информация
И аз съм плащал по карвертикал. И това са пари хвърлени на вятъра.
Ей тая тема е готинка:
https://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=70439
Частта за Франция върши работа. Последната кола, която купих беше от там и разполагах с данните от талона. Та имам някаква бегла представа на колко км е новият рейс.
Ей тая тема е готинка:
https://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=70439
Частта за Франция върши работа. Последната кола, която купих беше от там и разполагах с данните от талона. Та имам някаква бегла представа на колко км е новият рейс.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”