alpinab написа:
Колега нещо нередно има в тази схема с покачването на маслото. Това е типично поведение ако имаш низ от прекъснати регенерации. Не би трябвало да ти качва маслото ако регенерациите са успешни(както казваш ги изчакваш) и завършени.
Гоня 10 години вече опит с регенерациите по София(час пик) и никога не ми е пълнила масло (4 различни коли с 2ки ТДИ). Не сменям масло преди 10К. Колкото съм налял, приблизително на око толко точа. Нямам точен модел на извършването на регерации, това е непостижимо в натоварените часови диапазони да държа Х обороти на У скорост.
Ако регенерациите са само в градски условия няма как нафта да не влиза в маслото, впръсква се допълнително гориво извън нормалните впръсквания на тактовете за да се вдигне температурата, естествено че прекъснати регенерации го засилват, но и много кратки пътувания (кара се на макс 8-10км). Покачваше се нивото като го сменях на 10к, не е било с литри, просто прекрачваше максимума и като се точеше имаше дъх на нафта. Препоръчаха ми 6к смени, аз си реших 4 за да ми е мирна главата.