Дай снимка със зимните гуми и джанти
Caddy MK1-Caddy-llac
Re: Caddy MK1-Caddy-llac
Благодаря :) дъжд и сняг не мисля да вижда , само за някое фото пред гаража като натрупа хубаво сняг и обратно вътре :)
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Страхотен е пикапа. Голямо браво за старанието по възстановяването! Като нов не е изглеждал така добре. Заслужава си заглавната страница на календара.
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Преди години го следях редовно, но от доста време не бях влизал във форума.
Сега прегледах последните няколко страници, колата е станала уникално и освен голям
няма какво друго да кажа!
С добавката отзад изглежда завършено както трябва.
Ще драсна едно ЛС.
Сега прегледах последните няколко страници, колата е станала уникално и освен голям
няма какво друго да кажа! С добавката отзад изглежда завършено както трябва.
Ще драсна едно ЛС.
Благодаря на всички :)
Днес остана време за нещо дребно, осветление на задния номер , че заради задната престилка нещата се промениха леко и трябваше да се мислят варианти.

Днес остана време за нещо дребно, осветление на задния номер , че заради задната престилка нещата се промениха леко и трябваше да се мислят варианти.

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
При някои е дребно, при други коли не чак толкова. На моя Голф 4 оригиналните плафони се бяха стопили и инсталацията беше паднала зад бронята.
Свалях стопове, броня и ремонтирах инсталация
Свалях стопове, броня и ремонтирах инсталация

Ами то е дребно но и при мен отне два дни , пробиване, преправяне, търсене на подходящи светлинни тела IP68 и т.н. :)
Сега сме на друга вълна , дъските са Сибирска Лиственица, майстора е Бай Иван от Технотоп , взел съм масло на Osmo за защита от UV, Влага и буби

Сега сме на друга вълна , дъските са Сибирска Лиственица, майстора е Бай Иван от Технотоп , взел съм масло на Osmo за защита от UV, Влага и буби

- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
красота!
- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Евала за изпълнението 

- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Супер е, ама толкова “джиджана” като я направи, няма ли да ти е жал да я караш? 
Благодаря на всички, карам си я , само да не е кал и дъжд :)
Даже днес бях намислил да ида до Лозен на срещата , ама в това време не мърдам от вкъщи и кафе машината
Даже днес бях намислил да ида до Лозен на срещата , ама в това време не мърдам от вкъщи и кафе машината
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Поздравления. Колата е уникална, на живо радва още повече. Виждам я вече два пъти да минава покрай офиса ми и е 

Благодаря , днес се престраших да добавя още малко хром, този път на линията под вратите, където оригинално има лайстни, но се оказва невъзможно да се намерят та ползваме подръчни материали , които поне могат да се махнат , ако реша , че не ми харесват, но за сега мисля че добре стана, много внимавам да не мина границата, че някои неща много бързо развалят цялата концепция, когато не са на място. Днес за първи път го подкарах на по-серизони дистанции, 70км за деня , направих малко южна дъга , този варел си пердаши със 100 без проблем нищо , че е 54 коня :)