Форд Галакси 1.9 тди , 99 година, AVG мотор, светна лампата на еърбъга. Стана при каране. Ниюо не съм правил.
Има ли отделен модул, който управлява възглавниците? Къде да го търся?
Форд Галакси 1.9 тди, светна лампата на Airbag.
- goppa
- VW експерт

- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Re: Форд Галакси 1.9 тди, светна лампата на Airbag.
Най-вероятно се е прекъснал лентовият кабел на волана. Пточети я с VCDS да видиш каква грешка е записла!
goppa написа:Най-вероятно се е прекъснал лентовият кабел на волана. Пточети я с VCDS да видиш каква грешка е записла!
Тези от ТЕМУ стават ли: този например - https://www.temu.com/bg/-%D1%81%D0%BA%D ... qm5au1hs0v
- goppa
- VW експерт

- Автомобил: Seat Alhambra
- Двигател: CFFB
Това чете само компютъра на деигателя.
Бях на диагностика. Показа възглавницата на шофьорската седалка.
Отделен модул ли управлява възглавниците или компютъра за другите неща?
Отделен модул ли управлява възглавниците или компютъра за другите неща?
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Отделен си е.
И е забит в на мамата таквозто.
Само, че на теб не ти трябва
Сигурен ли си, че става дума за възглавница на седалката?
Ако да - падай на колене и почвай да й се молиш
Молитвите ще хванат по-добър декиш, ако бръкнеш под седалката и наместиш една... май жълта беше... букса, с 4 пина
Извади я и я включи 2-3 пъти. Огледай все пак и за скъсано кабелче по нея, но се съмнявам - размърдва се при местене на седалката.
Огледай и за влага - при мен нямаше, но много хора са се оплаквали от мокро под предните седалки.
Почти съм сигурен, че грешката за беговете не загасваше сама, без да я зачистиш с компютър, нищо, че вече не е активна
Да не забравя - буксите на беговете бяха с малко по-особена осигуровка против откопчаване. Огледай добре, преди да дърпаш
И е забит в на мамата таквозто.
Само, че на теб не ти трябва
Сигурен ли си, че става дума за възглавница на седалката?
Ако да - падай на колене и почвай да й се молиш
Молитвите ще хванат по-добър декиш, ако бръкнеш под седалката и наместиш една... май жълта беше... букса, с 4 пина
Извади я и я включи 2-3 пъти. Огледай все пак и за скъсано кабелче по нея, но се съмнявам - размърдва се при местене на седалката.
Огледай и за влага - при мен нямаше, но много хора са се оплаквали от мокро под предните седалки.
Почти съм сигурен, че грешката за беговете не загасваше сама, без да я зачистиш с компютър, нищо, че вече не е активна
Да не забравя - буксите на беговете бяха с малко по-особена осигуровка против откопчаване. Огледай добре, преди да дърпаш
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”