Камера в колата - видеорегистратор?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
Двигател: DXRB AGG
Контакти:

Re: Камера в колата - видеорегистратор?

Мнениеот zfa159 » Нед 30 ное 2025 17:44

За картата - не ми се е случвало, но ще следя и ако каже - сменям, благодаря ! :) .
И аз в крайна сметка си го направих с външно захранване, защото нямаше друг вариант и колонките не ми бяха проблем (имам инструментите, с това се занимавам), а това, че колата е гаранционна и като поисках да пускам кабел покрай левия еърбег в колонката (завесата), ЕТ опищяха света, но се преборих, защото вината за USB-то е тяхна, а това е причината да се пуска външен кабел.
Действително е важно как ще се пусне този кабел, защото не трябва да пречи на отварянето на бег-а, в случай, че се наложи т.е. трябва да мине зад него, заедно с другите кабели, а не да го пресича. Редовно като сваляме табла и колонки, има пускани кабели (аларми, микрофони, обемни датчици, регистратори), които пресичат Airbag "завесите" напрЕко...
:beer

Потребителски аватар
Каспър
Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
Двигател: A20NHT Turbo 250 HP

Re: Камера в колата - видеорегистратор?

Мнениеот Каспър » Пон 01 дек 2025 18:38

Благодаря на всички за отзивите.
В крайна сметка реших да взема оригинална 70mai карта която предлагат в магазините в Алито които продават А810s. При покупката на видеорегистратор виждам, че предлагат бъндъл и карта с него като картите са на Lexar и Eaget и се изпращат random. Цените отделно на тези карти Lexar или Eaget са доста по-ниски от оригиналната на 70mai. Та съдейки главно по цената, реших че 70mai картата щом е най-скъпа би трябвало да е и най-доброто за този видеорегистратор, като съм съобразил и нейните характеристики все пак. Времето ще покаже дали е много по-добра от Lexar или Eaget, или просто се дават едни пари за име. Ако някой ползва такава, моля да сподели читава ли е.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”