Признавам ,че знанията ми малко куцат относно този чарк,. а повече инфо никога не е излишно .
Що е то Limited Slip Differential ,.. оборудвани ли са нашите коли с таковка и как на практика деиства, и какви са му предимствата.

Gesha_GTI написа:Като едното колело приплъзне веднага се включва и другото и почват да въртят заедно (много хубаво се върти кола с такъв деферинциал) Още се нарича затворен деферинциал или блокаж
Мисля че Vw го нямат това...може и някои модели да го имат но нямам представа кои,повечето тази екстра е по БМВ и Мерцедес
Popeto_89 написа:Gesha_GTI написа:Като едното колело приплъзне веднага се включва и другото и почват да въртят заедно (много хубаво се върти кола с такъв деферинциал) Още се нарича затворен деферинциал или блокаж
Мисля че Vw го нямат това...може и някои модели да го имат но нямам представа кои,повечето тази екстра е по БМВ и Мерцедес
аз имам такава система! ASR се казва
Popeto_89 написа:Gesha_GTI написа:Като едното колело приплъзне веднага се включва и другото и почват да въртят заедно (много хубаво се върти кола с такъв деферинциал) Още се нарича затворен деферинциал или блокаж
reinhard написа:Popeto_89 написа:Gesha_GTI написа:Като едното колело приплъзне веднага се включва и другото и почват да въртят заедно (много хубаво се върти кола с такъв деферинциал) Още се нарича затворен деферинциал или блокаж
колега на този ли пасат има ASR
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта