Ivo_ написа:Двете са на сходни километри. От двете аз бих избрал по-скъпата, поради 2 основни причини - 2 години по-нова 2019 срещу 2017 година първа регистрация. Също така тази от 2017 е с еднозонов климатик, докато другата е с 3 зонови климатроник. Възможността да се регулира зоната на задните седалки за мен е много важна. В моят Шаран аз редовно намалявах силата на обдухване на задния ред и температурата. Допускам че по-скъпата също така има допълнителен дизелов отоплител, тъй като виждам че има Зимен пакет. Този отоплител (т.нар. печка) лесно се надгражда с модул, така че да може да се активира от разстояние и да затопли купето. Аз бях надградил моята с модул с дистанционно, но може да бъде и през апп на телефона, при което ограниченията за рейнд от колата отпадат.
И двете коли са със спортно окачване, което е част от пакета, ако колата се поръча с 18ки. Окачването е с 2 см по-ниско от стандартното. Даже на 18ки не мога да кажа че колата вози твърдо. Също така с това окачване, колата не кляка когато се натовари повече, нещо което съм тествал няколко пъти :) Въпреки че окачването е с 2 см по-ниско, колата е с достатъчна височина и не съм закачал пода никъде.
Хмм щом е по-ниска с 2 см няма да е тази. Аз търся максимален клирънс с най-малката джанта и най-голямата гума.

, едва ли. Под 30000 на година ще е нещо като бяла лястовица.