Камера за задно виждане.
Re: Камера за задно виждане.
Пробвай да свържеш кафявия, на който пише Reverse със червения от чинча на камерата. Запали колата, изчакай медията да тръгне напълно и включи на задна. Когато включиш на задна, по кафявия кабел се пуска сигнал и трябва да пусне образ от камерата. Камерата работи, но медията не знае това, и за това ти стои черен екрана. После може да вземеш един термошлаух и да ги свържеш по-добре и си остави 1-2 педи дължина на висчки кабелите, когато вадиш медията. Синият нямам представа какъв е. В интернет има диаграма на тези конектори, от които излизат кабелите. Виж на какво съответства. В нета пише, че пуска 12V за захранване на усилвателя на антената на колата или нещо друго..., може да му сложиш един термошлаух или изолирбанд.
- Zdravkov94
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: BKD 2005
Re: Камера за задно виждане.
chozmo написа:Пробвай да свържеш кафявия, на който пише Reverse със червения от чинча на камерата. Запали колата, изчакай медията да тръгне напълно и включи на задна. Когато включиш на задна, по кафявия кабел се пуска сигнал и трябва да пусне образ от камерата. Камерата работи, но медията не знае това, и за това ти стои черен екрана. После може да вземеш един термошлаух и да ги свържеш по-добре и си остави 1-2 педи дължина на висчки кабелите, когато вадиш медията. Синият нямам представа какъв е. В интернет има диаграма на тези конектори, от които излизат кабелите. Виж на какво съответства. В нета пише, че пуска 12V за захранване на усилвателя на антената на колата или нещо друго..., може да му сложиш един термошлаух или изолирбанд.
Здрасти, благодаря за съветите първо.
Значи преди да пусна темата кафявия кабел го бях свързал със червения и пак нищо не става. Излизат само динамичните линии от медията със черен екран.
Ще приложа още една снимка защо ми се струва, че от там е вземато ток за задната камера или се бъркам. Пак казвам със токовете съм адски зле.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”