buFka написа:Шуми се отказа, засега нямам пилот който да ми харесва, но имам тим - Ферари. Затова ще викам за Райконен.

radotom написа:В тая игра (F1) толкова много неща зависят от пилота, че трудно мога да кажа, че някога съм държал за отбор. Държа за пилот! И въпреки, че винаги съм смятал, че Шумахер е велик, преди няколко години сисках яко палци на Монтоя. Просто пича невероятно ме кефише с изпълненията си! Нищо, че понякога завършваха в бокса! Това баче беше в първите му 2 сезона. След това твърде много 'улегна' и сега гледа да залага на сигурно.
А иначе вероятно сега, преди да се изяви лидер, ще стискам палци не толкова дали Ферари, Макларън или някой друг ще спечели, а да не се е разбила перфектната организация на Ферари. Защото едно е да си най-бърз като макксимална скорост, съвсем друго е да успееш да получиш и адекватните резултати от тази си бързина!
myrshavija написа:Сори, ама Монтоя правеше повече грешки отколкото всички пилоти на топ-отборите взети заедно. Ако наричаш това "колорит" - може.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта