Голф SB гърнета
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:хехехех стига с тия чипове ве, какво като въртя до 8000, то няма много ефект![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде чакам да ми сипеш, че много се застоя по софията, сигурно некъв много бръз ще го раздаваш![]()
![]()
чакам да видя с интерес
Да, сигурно чипа ти само т'ва прави, а??

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега започвам да си мисля че си някой голям шегаджия и само задаваш и после умираш от кеф и смях от това което ти пишат колегите.Ако не е така значи ще е хубаво да намалиш малко филмите у вас свързани с коли а и имаше уж зададен конкретен въпрос на който много точно ти отговорихме.Айде стига с тези рацерски глупости че темата тръгна в друга посока:wink:vlado_88 написа:ако ви кажа 4е сам бил едно митсубиши Спеис Стар 1.9tdci;edin golf 3 GTI 115k.;Audi A6 2.5TDI 96g.;BMW525 TDS![]()
са ве4е ептема нема да ми повиярвате
- smurf
- Автомобил:
- Двигател:
мда, малко много му е киното на някой
другия път поне разправяй че биеш голф 3-ки 1.9д и 1.9тд, което е напълно възмножно, 1.6тд навървява за кола на тези години и тези коне, ама чак пък да биеш гти-та, тди 2.5 и т.н....айде сега, остави тези легенди за съучениците си
п.п може да си направиш една друпка с Мети

п.п може да си направиш една друпка с Мети

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:PL-16v написа:Велко хвърли ръкавицата
той ми е хвърлил от декември месец, ама ние сме се разбрали - на откриването на калоянво първи на чертата, кой с каквото е могъл да сглоби до момента
![]()
![]()
![]()
Хубавото е, че аз знам какво ти си сглобил, докато ти не знаеш какво аз съм

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
Kingpin написа:devil_vas написа:хехехех стига с тия чипове ве, какво като въртя до 8000, то няма много ефект![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
айде чакам да ми сипеш, че много се застоя по софията, сигурно некъв много бръз ще го раздаваш![]()
![]()
чакам да видя с интерес
Да, сигурно чипа ти само т'ва прави, а??![]()
![]()
Айде моля ти се, много добре знаем за вървежа на АБСОЛЮТНО сток астрите, а той не е кой знае какъв, просто такива останаха малко !!!
![]()
А аз по София не съм се застоял, аз си живея тука, ама заради кефа да ти направя снимката ше взема да си дойда при първа възможност (ако не чупа колата до тогава
)
![]()
![]()
Ама ше ти дам и жокерче, че имам няколко скрити жокерчета
![]()
![]()
![]()
споко, нали знаеш и да паднем и да бием пак ще се напием там горе на онова село. важното е спорт да става

rusiq_24 написа:А за колегата devil_vas ми е мерак да се видим на някоя среща и ако е само с чип да поодсрамим малко АБФитеИ после
който падне черпи
ем освен на някое божурище, друг варянт няма как да дойда