Маршрутка удря кола, шофьорът и бил пиян...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Rumen
Автомобил:
Двигател:

Маршрутка удря кола, шофьорът и бил пиян...

Мнениеот Rumen » Пет 16 мар 2007 16:19

Бахти държаватаааа!
Сега съобщиха по радио1 - Маршрутка се нацепила в лек автомобил. Шофьорът на маршрутката бил пиян и буйствал в Пирогов.
Представяте ли си за какво става на дума? И този човек вози хора. Това не е просто убиец на пътя - това е СЕРИЕН УБИЕЦ на пътя ако питате мен.
Възмутен съм, щото к'ви неща стават, те торентите ми погнали да оправят.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 16 мар 2007 16:23

Монтана. Таксиметров автомобил “Тико”, в който са пътували седем души, се преобърна край пътя в близост до село Мърчево, Монтанско. В таксито са пътували три деца – съответно на две, на пет и на осем години, като поне едно от тях е пострадало при пътния инцидент. Водачът на автомобила - 30-годишният М.И., е с опасност за живота. Не е известно какво е състоянието на останалите пострадали.
Автомобилът е пътувал от Монтана към село Мърчево. Инцидентът е станал към 11.30 часа.
Полицията направи оглед на местопроизшествието. Все още обаче не е известно и дали таксиметровият водач в момента е бил на работа или е возил свои познати.

че тва да не е по-нормално? :evil:

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Re: Маршрутка удря кола, шофьорът и бил пиян...

Мнениеот kossel » Пет 16 мар 2007 16:24

Rumen написа:Бахти държаватаааа!
Сега съобщиха по радио1 - Маршрутка се нацепила в лек автомобил. Шофьорът на маршрутката бил пиян и буйствал в Пирогов.
Представяте ли си за какво става на дума? И този човек вози хора. Това не е просто убиец на пътя - това е СЕРИЕН УБИЕЦ на пътя ако питате мен.

По Хоризонт казаха че е в тежко състояние в Пирогов , ама за алкохол не казаха.

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 16 мар 2007 16:24

В България няма закони!!! Тоя сега сигурно ще го държат 1 седмица или месец и айде това му беше присъдата! :evil:

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Пет 16 мар 2007 16:26

На такива не трябва веече никога да позволяват да кормуват :evil:
Аман от камикадзета :evil:

Калоян Кирилов
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 16 мар 2007 16:27

Между другото ето какво видях преди малко в сайта на БТВ.

Пияни и неправоспособни водачи правят пътищата в Търговищко изключително опасни

За десет дни пътните полицаи хванаха близо 40 шофьори без книжка, които карат след употреба на алкохол.

От началото на годината обстановка в региона изглежда така: Ако излезете на пътя, всеки ден рискувате да се сблъскате с 36 нарушители, които създават опасност за движението. Една трета от тях карат с висока скорост, двама са без книжка и още толкова са седнали зад волана пияни.

Анатоли Господинов - началник на ПП КАТ Търговище: “Със засилен полицейски контрол в различни райони на областта и въпреки това продължават грубите нарушения на водачите на МПС и преди всичко на тези след употреба на алкохол. Не по-малък брой са управлението на МПС от неправоспособни водачи. “

Това са основните причини за тежките катастрофи, които са два пъти повече от миналата година. Увеличен е и броят на пострадалите при пътни инциденти.

Анатоли Господинов - началник на ПП КАТ Търговище: “Преди всичко сред водачите и изобщо сред участниците в движението цари пълен нихилизъм и безотговорност като към своя, така и към чуждия човешки живот, чувство за безнаказаност и своеволие от тяхна страна.“

За да се спре черната хроника, на помощ на катаджиите идват деца от града, които ще участват в полицейски проверки и ще призовават шофьорите да бъдат внимателни на пътя.

Без коментар... :roll:

Последна промяна от Калоян Кирилов на Пет 16 мар 2007 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Пет 16 мар 2007 16:28

Kahn_Fan написа:В България няма закони!!! Тоя сега сигурно ще го държат 1 седмица или месец и айде това му беше присъдата! :evil:

Закони има, но няма кой да г испазва и да следи за тях съвестно!

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Пет 16 мар 2007 16:32

Rumen написа:Бахти държаватаааа!

Сега, пък к`во е виновна държавата. Обществото ни е такова. Да сложат по един КАТ-аджия във всяка маршрутка и да проверяват дали шовьора не е пян ли? А инче се прав този найстина е сериен убиец.

Калоян Кирилов
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пет 16 мар 2007 16:33

Ето какво пише и по случая във netinfo.bg

Пиян шофьор на маршрутно такси се удари в лек автомобил пред бл. 206 в столичния жк Дружба 2. Водачът на маршрутката и един пътник са пострадали леко при инцидента, който е станал малко преди обяд.

Пасажерът е откаран в института за спешна помощ "Пирогов" без сериозни травми.

Водачът на маршрутното такси е получил медицинска помощ в Окръжна болница. Видимо залитащ, в спешното отделение той е започнал да буйства, предаде агенция БГНЕС. Оказало се, че няма и здравна осигуровка.

Друг тежък инцидент с таксиметров автомобил стана по същото време в близост до монтанското село Мърчево. В колата - "Деу Тико", са пътували седем души, три от които деца - на две, пет и осем години.

В болница са настанени едно от тях и 30-годишният шофьор, който е в тежко състояние.

Rumen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rumen » Пет 16 мар 2007 16:40

teo_ss написа:Сега, пък к`во е виновна държавата...
Ами мисля, че Държавата (незнам защо и аз я пиша с главна буква) трябва да определя приоритетите при справяне с проблемите (респ. престъпността). Та този сериен убиец по-голям проблем ли е и по-голямо потенциално зло ли е от тези, които подържат торент-тракерите или по-малък? Но за торентите поне 10 дни ще се шуми в медиите и пресата, а случая с този ще се забрави най-късно до утре на обяд. Споменът ще остане само в онзи с изкривените ламарини и десетината (ако е имало и толкова де) дето са били в маршрутката и ще направят по един курбан.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 16 мар 2007 16:41

за комп. прест ни натискат отвън
другите -ВАЖНИТЕ-са си наша работа
мааам им

Потребителски аватар