Прецакано ел. стъкло и виещи скорости
- poinovito
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прецакано ел. стъкло и виещи скорости
Здравейте, скоро ще налседя Голфа на баща ми (сега имам Рено 5 ), а голфчето е от 96 1,4 44кв. Прецакано му е лявото ел.стъкло и сега горкия голф е като стара жигула, е не с отвертка на врата ама с гума че пада стъклото.Сериозен ли е проблема и лесно ли е отстраняването му. Другото което ме притеснява е това че скоростите виият като на Лада Нива, става дума за втора вие ама здраво, дали смяна на малсото ще реши проблема, така и така съм тръгнал при подаване на газ се чува звук като засмукване на въздух от някъде при двигателя.Иначе като цяло колата нее лоша през зимата след 2 седмици на застой пали от раз, разхода и е повече от доволен, но изброените по горе нещица ме притесняват. Радвам се че съм част от форума и благодаря за съветите ви предварително 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
handycam написа:в юнитрейд цена на литър масло OMV -75/90 пълна синтетика е 28 лв. Castrol 35 лв.
ако съединителя е със саморегулиращо се жило нищо неможеш да направиш.
Ами незнам за маслата на OMV и Castrol в Юнитрейд ,ама в Поршето маслото в белите бутилки с означенията на VW и Audi което предполагам слагат и на колите който се сервизират там струва толкова- 15.89лв /първия път цититрах по памет и казах 13,80 ама сега си погледнах фактурата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”