wili98 написа:Лично вашите аватари мога да ги смачкам на 15-20 к без да ги променям.
Ми като можеш направи го бе!!!

Но вие поне сте тарикати
Тарикат най-голям съм ,цял ден седя и мисля как да изтарикатея във форума.

wili98 написа:Лично вашите аватари мога да ги смачкам на 15-20 к без да ги променям.
Но вие поне сте тарикати
gti написа:Ще му отнеме толкова време колко и да провери и изтрие тези които не са в нормите.![]()
Като е поел поста ще си изпълнява функциите.
DragoGT написа:като въведоха за карането на фарове какво беше
някой си забравил копчето и като го спрат какво протяга се да ги пусне и да ти пожелае приятен ден полицая ли?
ама въобще не действат така нещата
вкарва се изискване - дава се време да се променят нещата от хората и след това се действа
а не виждам за какво е големият вой за един аватар???
gti написа:DragoGT написа:като въведоха за карането на фарове какво беше
някой си забравил копчето и като го спрат какво протяга се да ги пусне и да ти пожелае приятен ден полицая ли?
ама въобще не действат така нещата
вкарва се изискване - дава се време да се променят нещата от хората и след това се действа
а не виждам за какво е големият вой за един аватар???
Чакай сега форума с държава ли ще го сравняваме???Защото ако е така липсват доста институции и титли.
![]()
![]()
![]()
Както и да е писна ми да се обяснявам,въпроса е че си искам аватара с който съм години на ред и не ми я приятно някой които функициите на модератор грам не са му ясни и не е и бил чувал за форума когато съм бил с този аватар сутринта да се събуди и за добро утро просто е така да ми го изтрие без предупреждение!Не го ли разбрахте това че когато нещата се налагат на сила на никой не му е приятно?Аватара не мога да си го смаля сам и си оставам с него ,някой може да си свърши работата и да ми го смали,нямам нищо против ,а ако в понеделник имам бян ще е голяма излгация!
ПП:Слагай главни букви че сега някой ще ти се скара.![]()
![]()
Geleto написа:DragoGT написа:....представям си хората с малки деца какво им е...
1.Ами кофти е ! Не, че не са ги виждали на други места, ама пък и във форума където баща им влиза след като едва ги е вдигнал от компютъра.....
2. как да видя колко ми е голям аватара щото не разбирам?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта