dobrinb написа:Колега biol,
Първо, от къде с такава сигурност свързваш действията на полицията с икономически интереси? Не казвам, че не е възможно, но като говорите за доказателства, имаш ли такива, или просто препредаваш нещо, което някой друг е казал или си чул по телевизията?
.
всичко е свързано с икономически интереси само разликата е на кого
или случаино е списък 301 и старта на за платения (vodbg.цом ще го пробвам ама ако качестжото езле няма повече)
и това са интереси икономически за точно определени хора на бай иван теникижията не му пука че е в 301 или какавто и да е списък
Второ, хората, които видяхте по телевизията, са от сектор "Охрана на съдебната власт", и нямат нищо общо с МВР, защото са към Министрество на правосъдието. А това в какво е облечен този, който им издава нарежданията е без значение, важното е какъв е. Стана ясно, шеф на въпросния сектор "Охрана на съдебната власт", който е извикан в извънработно време.
за мен е някакав смещник с анцуг не видях да се легитимира
и още по лошо за тази институция срам е че имат такъв началник
и тука трябва да се вземат сериозни мерки този човек следващиа път като влезе в съда да е като обвиняем
По отношение на освобождаването от ареста на въпросния задържан, това че са го освободили, не означава, че не е разглеждана мярка за неотклонение, но са нужни поне малко юридически познания, преди да се изказва човек
до колкот разбрах от новините (ако имаш други новини сподели ги)
е освободен защото няма доказатества за престъпленя
значи невинен
радвам се че си изкарваш хляба с кино но огледи се бг не е центъра на света и лично не че го споменаваш имам Star Wars поредицата на оригинални ДВД с кутията и много се радвам че си я купих (гледал сам и пиратската версия но все пак си я купих)
По отношение на закона, ето ти го и него, няма нужда да се оправя, само да се приложи точно:
.
.
.
точно за такива закони ме е срам че сам в бг
когато гласуват закон за точно определен човек или фирма
навсякаде по света уреждането на авторските права е частна работа и се решава от съда с този закон в бг се криминализира и вече държавата плаща разследването и плща частните интереси
малии каква трагедия беше ванко1
Не защитавам пиратството трябва да се плаща за да има
но и фирмите трябва да направят нещо за да ме спечелят като клиент
за това ти дадох пример с ХД и това работи по света
възмутен съм от отношението на полицията и начина им на деиствие
вобще не прилича на европеиска страна и то 2007г
п2п не е незаконо
производителя на суичове не е престъпник щото се ползва за пиратстване
сматям че и всичко е безмислено спецялно в случая Арената е закона
(за момента след това незнам) и още работи и не нарушава законите на страната където е хостната
а това че тук в бг на някои бизнесмен и корумпиран полицаи му пречи си е негов проблем не исам държавата да отнася негативите от техните деисвия и да плаща обещетения и да бъде съдена в страсбург