драстична разлика в цени на масло - явно е нормално!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Нед 18 мар 2007 17:09

Achim Lauritzen написа:...за сега съм много доволен.

И за в бъдеще ще си доволен! От години карам само такова.

п.п. с изключение на една "прИмоция" в Кауфланд Германия - ЛикиМоли 10W40 5 литра за 4.99Euro

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Нед 18 мар 2007 17:37

Колеги, само за справка, току що си купих от МЕТРО Castrol GTX hight mileage за 58лв. 4л.
Незнам по другите места как е. Дано не съм се прецакал много :D

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 13 апр 2007 18:31

Добре колеги чета и искам да питам ,днес смених маслото с Мобил 10W-40 и там тубата е 4л.,а не както твърдите вие 5л. и маслото е полусинтетика.Цената май е височка спрямо ваште цени ,а именно 43лв. -4л..Нормално ли е :?: :roll:

Потребителски аватар
greenwather
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот greenwather » Пет 13 апр 2007 22:46

MITKO_DVD написа:Добре колеги чета и искам да питам ,днес смених маслото с Мобил 10W-40 и там тубата е 4л.,а не както твърдите вие 5л. и маслото е полусинтетика.Цената май е височка спрямо ваште цени ,а именно 43лв. -4л..Нормално ли е :?: :roll:

Нормално е. И аз го гледах на подобна цена. Маслото Мобил което се внася в България се произвежда в Италия ,качествено е .Аз лично съм с Мотул обаче не знам каде го правят а гледам ,че навсякаде го има .Мисля да мина пак на Мобил още повече ,че познавам вносителя .Хаджиев и Ко и му имам пълно доверие. Даже при него има минерално масло 10w40 което е от щатите и ми го дава на 7лв. литъра . Но според мен няма особенно голямо значение с какво масло си ако го сменяш редовно. А за цените това е пазарна икономика всеки гледа да избие чавия и да плати наема на магазина а и печалба да остане :)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”