За конструктивни предложения към админи и модове

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 11 мар 2007 9:50

предложението е добро
не виждам връзка с касови бележки
все пак не сме ъндърграунд форум

а и не трябва ние да издаваме касови бележки а този който продава ;) :lol:

Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Мнениеот feat » Нед 18 мар 2007 0:06

Едно предложение от мен. Нов съм тук и наблягам на четенето в форума но доста трудно намирам неща които ме интересуват доста теми са пълни с спам. Няма да е зле хубавите теми от които може да се извлече максимално информация да се обидиняват в нещо като статия и примерно да се качват в сайта за още по лесно търсене...като в дата.бг има си конкретна тема за онлайн радио и само в нея се поства най важните неща седат в първия пост и следователно той се едитва и допълва и пак хората могат да си коментират. Другата ми идея сега се ровен в техническия форум за голфа и просто е много умешано на повечето теми няма г2 г3 и до 5 изредени а просто някое заглавие което ме интерсува но се отнася за друг модел голф. Няма да е зле да се слага примерно за всяко заглавние: Г1...Г5 пред заглавията да се знае за кои модел се търси друго решение което предлагам е просто да се направат под форуми г2 г3 г4 г5 така и така има основен форум които се отнася до самата марка автомобили и там се питат основни неща свързани с колите няма да е излишно. Малей много дълг пост стана предполагам на никои няма да му се чете но, да бях написал и преди няма да е зле КУПУВА ПРОДАВА също да се по сктрукторира малко демек да има едно и също правило за постване на нова обява и когато тя не направена по стандарт (които може дасе сложи на съобщение и да седи за пример как се прави тема в раздела) да се заключва!!! Също може да се обединят и да се пише пред заглавието на темата: Продавам: Еди кво си. / Купувам: Еди кво си..

Е кои го прочете благодаря!!! кои не живи и здрави :) Май станаха повече предложенията :roll:

Odisei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Odisei » Нед 18 мар 2007 14:07

Ето пак една готина, но трудно изпълнима идея от мен. Тъй като във самия форум не можем да си чатим в самите теми (а и да можехме щеше да е трудно) има ли шанс да се направи уеб чат вързан към IRC мрежата с няколко стаи нещо подобно на чата в Гювеч или Лафче. В тоз чат ще можем да си общуваме по няколко човека наведнъж и да се познаваме по бързо

Потребителски аватар
GodLike
Автомобил: VW Touran
Двигател: CRKB 7DSG Highline
Контакти:

Мнениеот GodLike » Нед 18 мар 2007 15:19

Odisei написа:....

Може да не ми е работа, но ще се изкажа :)
По принцип идеята ти не е лоша, но ми се струва че с всички тези глезотии се губи малко смисъла от форума. Дайте по същество......тоя форум не е говорилня а си има цел - взаимопомощ и там к'во беше.... :D

П.С. колега не се заяждам изобщо, а само изказвам мнение :) :beer

Odisei
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Odisei » Нед 18 мар 2007 21:17

Е то форума ще си остане то даже по добра платформа за взаимопомощ няма. Но нали има идея да се социализираме да се запознаваме един друг. Не всеки може да идва на срещи и затова един уеб чат би помогнал. Естетсвено си има и недостатаците ама май не е тука мястото за по широка дискусия. Те модераторите ще си кажат тежката дума :)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Нед 18 мар 2007 23:18

малии.. таз идея с любимите теми ми допада..
Драго.. верно си разплисках кафето.. щот сайта на пхпбб е паднал.. и не мое се търсят модове... засега..
идеята с чата е леко безсмислена.. все пак ако искаш чат.. свързваш се по ИСКю, или къвто искаш алтернативен канал предварително уговорен с потребителя.... и си в джаза..

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Пон 19 мар 2007 13:09

какъв е проблема с аватарите, 10кб е лееееко малко, толкова ли няма какво друго да правите? не се заяждам с никой, но форумът все повече започва да доскучава.

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Пон 19 мар 2007 13:45

Едно нещо не ми харесва- има теми с 50-100 страници и не мога да отида директно на страница 67 например ами трябва да отворя от 1 до 67 последователно.
Не може ли да се направи "отиди на страница #" ?

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Чет 22 мар 2007 13:11

Според ме нтрябва да се направи нещо относно КУПУВА и ПРОДАВА, адски мноооооо ме дразнят постове от тин: "Много готина колица, успех с продажбата!!" , "Аз имам същата лайсна" и тн., хората си пускат обява, а след 2 дни 5 страници спам колко била хубава колата!!!!! Според мен трябва да се направи нещо или по-строго и да се трият постовете или да се заключват темите и само на ЛС, незнам аз само изказвам възмощение!!! :?

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Съб 24 мар 2007 19:16

Относно раздела "Кой беше", мисля че трябва да се въведе правило което да задължава да се пише града в който е забелязан дадения индивид в заглавието на темата :roll:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Нед 25 мар 2007 1:47

Insect-® написа:Относно раздела "Кой беше", мисля че трябва да се въведе правило което да задължава да се пише града в който е забелязан дадения индивид в заглавието на темата :roll:

много правила много чудо много нещо ;)

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Нед 25 мар 2007 3:05

Volkov написа:Според ме нтрябва да се направи нещо относно КУПУВА и ПРОДАВА, адски мноооооо ме дразнят постове от тин: "Много готина колица, успех с продажбата!!" , "Аз имам същата лайсна" и тн., хората си пускат обява, а след 2 дни 5 страници спам колко била хубава колата!!!!! Според мен трябва да се направи нещо или по-строго и да се трият постовете или да се заключват темите и само на ЛС, незнам аз само изказвам възмощение!!! :?

А не може ли вместо това Купува/Продава да се направи едно малко Online магазинче и там всеки да си пуска/търси обявите???

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 29 мар 2007 16:52

http://www.magmaweb.com/vwmarketplace/tech.html
Има доста линкове - технически за "въздухари" - ако ще са полезни - метайте в Полезни - ако не :delete :wink:
http://dmoz.org/Recreation/Autos/Makes_ ... olkswagen/
и от тук ако изскочи нещо полезно :gruebel :dontknow:

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Чет 29 мар 2007 18:44

Не може ли да се направи един раздел "Честитки" или нещо от този род
и там да се поздравяваме когато някой има РД или някави други празници 8-ми март и т.н ,мисля ,че ще е удобно,защото с този "ОФФ ТОПИК"...

пп Извинявам се ако идеята е тъпа.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Съб 31 мар 2007 20:36

Намерих (в един друг форум - няма да казвам кой е, ама имаме и там представители :wink: ) интересна статия (на английски) за горивата и двигателите с вътрешно горене. Ако решите че е хубаво да я има - сложете я, моля, в "Полезни ..."; ако вече я имаме и не съм видял - трийте този пост.
Благодаря !
статията - ЦЪК

Върни се в “Организационен”