Жестока катастрофа с пламнало АГУ!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Пон 19 мар 2007 9:02

Birdie написа:Ужасно е - за два-три дена станаха ужасни, покъртителни неща....
Направо нямам думи....
колко хора още трябва да измрат, за да се замисли всеки един от нас с каква скорост кара и ще пие ли преди да се качи на волана....
Страшно става, всеки ден все по-страшно.......не знам :roll: :roll: :roll:

И аз това се питам.Как са се качва при пиян шофьор? Никой ли не е видял че пияни тръгват с кола да се обади в полицията?
До като има такова бездушие и криворазбрана солидарност ще бъде така!

Потребителски аватар
gstoyanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gstoyanov » Пон 19 мар 2007 9:19

Докато ние спим, ще спят и полицаите, а тези, които карат неразумно ще продължават да го правят. Най-вече ония с "правилните" номера, големите дълги коли и джипове.
Аз съм ЗА полицаи на ВСЯКО къстовище и поне 100лв. глоба, веднага на място, за всяко нарушение, заснето и документирано с технически средства! За всяко следващо нарушение - двойна глоба (200, 400, 800 и т.н.).
Не може на път с 2 ленти, и аз чакайки чинно светофара в лявата лента за направо (на Т-образно кръсовище) да видя как за по-бързо тоя с джипа да ми мине ОТ ЛЯВО, за да направи ДЕСЕН завой, при това без мигач и на ЧЕРВЕН светофар!!!
За такова нещо в една нормална страна би трябвало не глоба, ами забрана "да не приближава моторно превозно средство на по-малко от 10 метра" да се издава. И ако трябва да ходи до Бургас - на колело да го прави!

Последна промяна от gstoyanov на Пон 19 мар 2007 10:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Пон 19 мар 2007 9:53

tyo написа:Загледайте се кой е виновен!!!
В по-голямата си част са младежи дето си мислат че джиткат NFS :evil: :evil: :evil:

И виновните в панделата!!! Там да изгният!!! :evil:
Но нямаме закони! :(

Потребителски аватар
mx3333
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mx3333 » Пон 19 мар 2007 10:53

Stoi написа:----------------------------------------------------------------------------------
Катастрофата е била наблюдавана и заснета с мобилен телефон от английския турист Пол Причарт, съобщава Дарик радио. Той споделил, че е звънял няколко пъти на Бърза помощ, откъдето отказали обаждането, чувайки английска реч. По думите на Причарт водата в пристигналата пожарна кола е свършила почти веднага.
---------------------------------------------------------------------------------

ето какво прави държавата

Абе малко спорна роля има тоя англичанин. Той не е заснел катастрофата, а последствията - не ми се вярва да е предвидил че ще стане и да е снимал сблъсъка. И като цяло вместо да иде да помогне той взел да ми снима.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 19 мар 2007 12:15

mx3333 написа:
Stoi написа:----------------------------------------------------------------------------------
Катастрофата е била наблюдавана и заснета с мобилен телефон от английския турист Пол Причарт, съобщава Дарик радио. Той споделил, че е звънял няколко пъти на Бърза помощ, откъдето отказали обаждането, чувайки английска реч. По думите на Причарт водата в пристигналата пожарна кола е свършила почти веднага.
---------------------------------------------------------------------------------

ето какво прави държавата

Абе малко спорна роля има тоя англичанин. Той не е заснел катастрофата, а последствията - не ми се вярва да е предвидил че ще стане и да е снимал сблъсъка. И като цяло вместо да иде да помогне той взел да ми снима.

Е да но !

"откъдето отказали обаждането, чувайки английска реч" - След като сме в европейския съюз все повече чужденци ще пътуват в БГ. Ако на някой му потрябва спешна помош от там все ще им затвярят ли ? Просто не сме подготвени за този съюз ! Това е истината. Пълни АМАТЬОРИ ! В случая и пожарната също.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пон 19 мар 2007 20:22

gstoyanov написа:...

Напълно съгласен с теб!

Потребителски аватар
feat
Автомобил: VW Golf II
Двигател:

Мнениеот feat » Пон 19 мар 2007 20:48

4oroi4o написа: И виновните в панделата!!! Там да изгният!!! :evil:
Но нямаме закони! :(

Нема закони нема акъл у младите шофери... или трябва нова система за взимане на книжка или незнам ако требе да вкарват некви психота михота и такива неща инак сами виждате....положението е ТРАГИЧНО!

Потребителски аватар
Lepoev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lepoev » Пон 19 мар 2007 22:38

Аз също съм млад шофьор и знам какво е при младите т.е. искат да се изгазарат ама като се нацепат стафа кофти щото умират и невинни.
Просто такъв ни е мантелитета на българина докато това не се промени нищо няма да стане.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”