Въпрос за жилото на километража

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Gesha_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Въпрос за жилото на километража

Мнениеот Gesha_GTI » Пон 19 мар 2007 17:21

Колеги не ми работи лампата за часовника на таблото и вечер е неприятно...доколкото изчетох по темата трябва да откача жилото на километража за да сменя крушката зад електрония часовник.Та въпроса ми е после жилото трудно ли се монтира пак и има ли някаква вероятност да започне да ми бяга километража ?

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пон 19 мар 2007 18:11

Има нещо като щипка и няма как да почне да ти бяга километража.
За трудно малко е трудно да го уцелиш и махам отдолу кората под волана,и от там си промушвам ръката зад километража,и вкарвам жилото.

Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s5501na » Пон 19 мар 2007 19:19

rexpitbul написа:Има нещо като щипка и няма как да почне да ти бяга километража.
За трудно малко е трудно да го уцелиш и махам отдолу кората под волана,и от там си промушвам ръката зад километража,и вкарвам жилото.

Колега няма нужда да се маха кората под волана-излишно е.Просто закачаш буксите след което накланяш километража под ъгъл/скоростомера пада надолу,а оборотомера трябва да е в горната част/след това си промушваш ръката отгоре над километража и избутваш жилото докато щракне -и хоп готово!
Колега ако не се справиш ,и ако си от София пиши едно лс да се разберем къде да ти помогна!!! :idea:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”