Проблем с e-mail ми
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- SiEtE818
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с e-mail ми
Тия дни покрай проблемите с арена и замунда и аз имам големи ядове
От вчера като си отворя пощата да вида писмата ,които ме интересуват ,кво виждам 978 писма в кутия и още 167 в Спам !!! Станало е нещо като форум в мойта поща(пише се само за въпросните сайтове) Голямо триене падна и след 30 минути още оклоло 70 съобщения - кво е тва - има ли и други с този проблем . Моля пишете как да се оправя с тая простотия 
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- SiEtE818
- Автомобил:
- Двигател:
Пощата ми е в abv . (имам и в j-mail ама не я ползавам...за сега) . Незнам как да го обясня - писмата не са от форуми които съм посещавал, а в самата ми поща е нещо като форум- коментират се проблемите с горепосочените сайтове ! На час по 50-70 съобщения - 2 дена ако не отварям и ше ми задръстат пощтата 
Ето то така става: регистрираш се в сайт А. После сайт А продава емейла ти на сайт Б и той почва да ти праща спам. а може някой по погрешка да ти е вавел твоя емайл някаде и да те е насадил на пачи яйца
Виж дали в емейлите има възможност да се махнеш от майлинг листа
можеш ли да споменеш няколко от адресите от кадето ти идв спама и горе долу какво е съдържанието. Ако искаш на ЛС ми прати едно съдържание
Виж дали в емейлите има възможност да се махнеш от майлинг листа
можеш ли да споменеш няколко от адресите от кадето ти идв спама и горе долу какво е съдържанието. Ако искаш на ЛС ми прати едно съдържание
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един съвет така и така имаш 2 пощи. Ползвай само едната за регистрации.
Аз примерно имам 4-5 пощенски котии на различни места. Най-често ползвам 2 от тях. Но едната ми е запазена за офицялна кореспонция смиал със нея никъде не се рагистрирам давам я само приятели и я ползвам за работа.
Пример пощата ми във yahoo имам на 300 не прочетени се спамчета ора тазни сайтове където съм се регистрирал.
Аз примерно имам 4-5 пощенски котии на различни места. Най-често ползвам 2 от тях. Но едната ми е запазена за офицялна кореспонция смиал със нея никъде не се рагистрирам давам я само приятели и я ползвам за работа.
Пример пощата ми във yahoo имам на 300 не прочетени се спамчета ора тазни сайтове където съм се регистрирал.
- mx3333
- Автомобил:
- Двигател:
Щом на 900 имаш 160 спам си много добре. Аз имам по 100-200 спама дневно, а полезни/реални често няма нито 1. Мога да дам такъв съвет за експлоатация на поща - само че не всеки доставчик го има. Решението се казва IMAP - зареждат ти се само Subject-тите и общата информация за писмата без самото съдържание. Изтриваш почти всичко, което е спам, а то се забелязва от пръв поглед. Става бързо и удобно.
А между другото не мога да разбера мнозинството - не разбрахте ли че Web пощата не е за динамична кореспонденция? Web поща върши работа ако си някъде на чужд компютър в друг град или ако си лелка дето пише по 1 писмо седмично на сина си в САЩ.
А между другото не мога да разбера мнозинството - не разбрахте ли че Web пощата не е за динамична кореспонденция? Web поща върши работа ако си някъде на чужд компютър в друг град или ако си лелка дето пише по 1 писмо седмично на сина си в САЩ.
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с e-mail ми
ахахаха, имаш отворена мейлинг листа просто някъде, където си се регнал,отпиши се!
Аре бе,брато! толкова ли не може да се сетиш-))
-
Боко_76
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с e-mail ми
stanimir написа:ахахаха, имаш отворена мейлинг листа просто някъде, където си се регнал,отпиши се!
Май си доста "нов" с пощите, щом вярваш, че само мейлинг листите докарват спам. Просто се препродават списъци с адреси и отделно се ловят по неведоми пътища (може и с прослушване на интернет трафика) - но пощи, дето не съм използвал почти никак след няколко месеца се тъпчат с купища. Тъй че не е резултат от "абонирате". А още по-погрешно е да се вярва, че като се "отрегистрираш" с unsubscribe отнякъде и намаляваш входящия си спам - повечето пъти точно по тоя начин се _регистрираш_.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”