Ще си взимам GSM?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- feat
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател:
незнам каква е тая мания нокия та нокия сони ериксон вадат доста добри телефони а цените им са доста добри за съотвения клас...не че аз не съм с нокия но тя е много стара. Ако си зимаш смартфон гледай да има Уиндолс мобиле инак тия симбиани ич не съм доволен от тях....ма ти си знаеш за какво ще го ползваш...
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
feat написа:незнам каква е тая мания нокия та нокия сони ериксон вадат доста добри телефони а цените им са доста добри за съотвения клас...не че аз не съм с нокия но тя е много стара. Ако си зимаш смартфон гледай да има Уиндолс мобиле инак тия симбиани ич не съм доволен от тях....ма ти си знаеш за какво ще го ползваш...
Сони ериксон ако ще си взимаш гледаи да НЯМА джоистик , дават дефект и се 4упят , за вси4ки ериксони с джоистик се отнася.
А относно Уиндолс мобиле за телефон няма да коментирам за6тото ми идват малко идеи с това приложение и вси4ките са много скъпи и безполезни,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
vwfena написа:GodLike написа:6300
То това е много добро като идея ама аз засега съм го виждал само на едно място и то в не много серьозен магазин . Мисля че от Алфа копи още не са го пуснали.
http://get.bg/catalog/product_info.php? ... s_id=19416
А колебанието ми е между N70 може и N72 и 6288. Като външен вид повече ме радва 6288 щото отдавна се каня да си взимам слайдър, много ме радвам ама утре ще видя кой ще е !
-
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм пред същата дилема с ей тия модели
Nokia 6288 6300 N70
Sony K610i W810i
Ама нещо май нито един не ми допада. Особено пък тия смартове, който и да съм ползвал всеки е забивал.
Та се чудя тоя 6288 как е ...
Да почертая, че не искам програми и тн. Трябва ми само 3G и добра камера за клипчета...
Хубава батерия.
А и като гледам май на SE батериите ще държат повече или е само на хартия това? 
Nokia 6288 6300 N70
Sony K610i W810i
Ама нещо май нито един не ми допада. Особено пък тия смартове, който и да съм ползвал всеки е забивал.

Да почертая, че не искам програми и тн. Трябва ми само 3G и добра камера за клипчета...

-
- Двигател:
Аз си взех 6288, преди 2 седмици, когато пуснах темата.
Та за телефона, прави доста добри снимки, на него гледаг няколко епизода на различни филмчета и се виждат сравнително добре. Батерията ми държи по 2-3 дена, когато не го оставям, иначе без да го барам само за разговори ми държи по 4 дена някъде.
3G камерата не съм я пробвал.
Ако има нещо за телефона питай!
Обща оценка за телефона от мен: 9/10
Та за телефона, прави доста добри снимки, на него гледаг няколко епизода на различни филмчета и се виждат сравнително добре. Батерията ми държи по 2-3 дена, когато не го оставям, иначе без да го барам само за разговори ми държи по 4 дена някъде.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
колега,дай да направим пробно 3G разговорче.Аз съм с Е65 и пробвах жидео вреъзката с човек в Москва, и останах учуден колко добре се предават данните,но ми е интересно тук как ще покаже картинатаKahn_Fan написа:Аз си взех 6288, преди 2 седмици, когато пуснах темата.

п.п.
пускам ти на лс.номера ми

Върни се в “ОФФ-Топик - други”