еми това е така, ама много хора който са си го лепнали за най големите състезатели поне затакива се мислят. МанталитетPichaga написа:Rumen написа: В допълнение искам само да кажа (лично мое мнение), че стикерът vwclub.bg задължава. Задължава тези които го носят по колите си да бъдат по-етични, по-колегиални и по-възпитани на пътя.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гУлем "майстор" от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
Да така е - всички сме правили и правим по някоя друга простотия, но при всички положения, това, че съм сложил стикер на клуба ме задължава да спазвам етични ограничения, които приемам с радост. Затова и съм си ги олепил по вратите. Хубаво е хората да виждат, че има културни голфаджии и към коя организация принадлежат

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
аз си мисля, че задължава
да ги мащат като карат така
ето затова ни викат "голфаджии"
кара като безсмъртен и рекламира форума на "безсмъртните", пример требе да се дава, пример
да ги мащат като карат така
ето затова ни викат "голфаджии"
кара като безсмъртен и рекламира форума на "безсмъртните", пример требе да се дава, пример
Последна промяна от Pichaga на Вто 20 мар 2007 14:31, променено общо 1 път.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Varbona написа:Стикерът нищо не задължава. Всеки може да си направи стикер, всеки може да го залепи (на всякъде) и всеки може да кара всякак. Да не говориме за хора, дето не са чували за сайта, но ги кефи. Всеки сам си носи отговорността.
Кофтито е,че се накърнява престижа на форума.И се утвърждава нарицателното "голфаджия".
Не мога да се съглася напълно с теб. Това, че си си залепил стикер на някакъв клуб/форум на стъклото показва, че ти по някакъв начин принадлежиш към тази организация. А хората (говоря за масата - тези дето се вози в колите си или пък наблюдават трафика от прозорците на автобусите) съдят за тази организация по това което тези показващи принадлежност към нея демонстрират с поведението си на пътя. Така, че според мен - носенето на стикер задължава (разбира се чисто морално и чисто в личен план) опазването на доброто има на клуба.Varbona написа:Стикерът нищо не задължава. Всеки може да си направи стикер, всеки може да го залепи (на всякъде) и всеки може да кара всякак. Да не говориме за хора, дето не са чували за сайта, но ги кефи. Всеки сам си носи отговорността.
Rumen написа:Не мога да се съглася напълно с теб. Това, че си си залепил стикер на някакъв клуб/форум на стъклото показва, че ти по някакъв начин принадлежиш към тази организация. А хората (говоря за масата - тези дето се вози в колите си или пък наблюдават трафика от прозорците на автобусите) съдят за тази организация по това което тези показващи принадлежност към нея демонстрират с поведението си на пътя. Така, че според мен - носенето на стикер задължава (разбира се чисто морално и чисто в личен план) опазването на доброто има на клуба.Varbona написа:Стикерът нищо не задължава. Всеки може да си направи стикер, всеки може да го залепи (на всякъде) и всеки може да кара всякак. Да не говориме за хора, дето не са чували за сайта, но ги кефи. Всеки сам си носи отговорността.
Прав си - така трябва да е в един идеален свят. Но реално даже доста хора имат стикери, а дори не знаят за форума.

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм съгласен с Румен.
На мене дори ми влияе положително лепенката отзад - ако реша да правя каквито и да е виражи по платната, в момента в който погледна огледалото за задно виждане и имам едно на ум (виждам си стикера).
Мога да кажа че има ефект - не казвам че на всеки тр така да му се отразява - мисля обаче че ако ще се правиш на идиот по улиците по добре не си лепи стикер на най- големия форум и бг авто клуб.
Нека колегата да си каже кой е и да се извини - всеки греши, но ако кара така системно - лошо за него.
ПС Дано наистина да е имал някаква положителна и наложителна причина за действията си
На мене дори ми влияе положително лепенката отзад - ако реша да правя каквито и да е виражи по платната, в момента в който погледна огледалото за задно виждане и имам едно на ум (виждам си стикера).
Мога да кажа че има ефект - не казвам че на всеки тр така да му се отразява - мисля обаче че ако ще се правиш на идиот по улиците по добре не си лепи стикер на най- големия форум и бг авто клуб.
Нека колегата да си каже кой е и да се извини - всеки греши, но ако кара така системно - лошо за него.
ПС Дано наистина да е имал някаква положителна и наложителна причина за действията си
- Birdie
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:аз си мисля, че задължава
.............. пример требе да се дава, пример
И аз така мисля....
Стикерът си е знак и естествено има знаков характер - съпричастност, реклама, всички тези неща.....
Мен лично ме задължава.....иначе нямаше да го сложа....
Съгласен съм и за това, че трябва да се дава пример...колкото и наивно и несериозно да звучи......
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:...И се утвърждава нарицателното "голфаджия".
Ми това не е така! Една птичка пролет не прави... аз съм сигурен че ПИЧОВЕТЕ със луксозните возила са много много по опасни от нас, но тях никой не ги коментира... защо ли? Това че колата му е 100 000 евра не го прави безсмъртен..
пп. Не голфовете ни правят голфаджий... Аз карам голф, и ми е гот. Голфаджия съм, но не и в "разговония" смисъл.
Кво като видя някой с астра кво, да не му викам астраджия.. или фордаджия и там останалите......
Ами АМГ-джия, ами ферари-джиите??? Ами хората с останалите четериколесни самолети?? Примерно преди 1 седмица си мия колата и червеното фиорано и едно червено Ево слизаха по Черни Връх с над 160 а аз там при 70 се депресирам от тесния път и дупките, но на тях само им се радваме.... и то заради респекта към колите им, а това че изпълненията им са по ГОЛФАДЖИЙСКИ и от нашите остава незабелязано...
пп2. Мога още много да дрънкам ама няма смисъл, всички виждате това което и аз, просто всеки съди по себе си

- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Tishku написа:Iavor написа:...И се утвърждава нарицателното "голфаджия".
Ми това не е така! Една птичка пролет не прави... аз съм сигурен че ПИЧОВЕТЕ със луксозните возила са много много по опасни от нас, но тях никой не ги коментира... защо ли? Това че колата му е 100 000 евра не го прави безсмъртен..
пп. Не голфовете ни правят голфаджий... Аз карам голф, и ми е гот. Голфаджия съм, но не и в "разговония" смисъл.
Кво като видя някой с астра кво, да не му викам астраджия.. или фордаджия и там останалите......
Ами АМГ-джия, ами ферари-джиите??? Ами хората с останалите четериколесни самолети?? Примерно преди 1 седмица си мия колата и червеното фиорано и едно чевено Ево слизаха по Черни Връх с над 160 а аз там при 70 се депресирам от тесния път и дупките, но на тях само им се радваме.... и то заради респекта към колите им, а това изпълненията им са по ГОЛФАДЖИЙСКИ и от нашите остава незабелязано...
пп2. Мога още много да дрънкам ама няма смисъл, всички виждате това което и аз, просто всеки съди по себе си
Кое не е така?!
Говорим за конкретния случай,както и за стикерите на форума върху колите.
Прочети първо за какво става въпрос,и след това подскачай!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”