максимална скорост г3 1.6 моноинжекцион 75 коня
максимална скорост г3 1.6 моноинжекцион 75 коня
колеги кава максимална скорост може да развие г3 1.6 м-инж 75коня
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
4oroi4o написа:Както каза колегата по-горе с попътен вятър 180км/ч
Мда пробвано е С АЕЕ и с лек наклон надолу

Толкова .
колко искат с тези 75 катъра ??
За по-висока скорост -повечко катъри и кубатура.
даже се чудя дали няма наште европатоци да приемат закон : кола примерно 115к.с. -може за водачи със стаж над 5год и възраст над 30г.
Последна промяна от kris11 на Вто 20 мар 2007 20:56, променено общо 3 пъти.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:da6o_amvr написа:Колега аз имам голфче със същия двигател,и ако погледнеш в големия талон на колата е написано че максималната скорост,която развива е 164км/ч
не си мисли че това в таблиците е вярно....или поне не се връзва с това което километража показва.....
А бе аз горе-долу му вярвам,защото най-много на моята тройка съм дигал 150,като имаше възможност за още малко!Но вече друг е въпроса ако не ми отчита вярно километража!!!

- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
180 съм правил със АЕЕ само дето е пълна инжекция инъче пак 75 коня повече едвали ще може а и несъм го натискал нещо ме хвана страх с това моторче да се правя повече на мъж ... даже и тогава небях аз виновен, но карахме с един приятел към морето а тои беще отпред с една тоиота 2.0 турбодизел и нямаще как ...
а да и последствията беха че като се върнах в София доливах масло инъче попринцип данечува дявола непипа маслото не че съм доливал коизнае колко но 200 - 300 мл за 1000 километра по магистралата
а да и последствията беха че като се върнах в София доливах масло инъче попринцип данечува дявола непипа маслото не че съм доливал коизнае колко но 200 - 300 мл за 1000 километра по магистралата
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Ludia написа:da6o_amvr написа:Колега аз имам голфче със същия двигател,и ако погледнеш в големия талон на колата е написано че максималната скорост,която развива е 164км/ч
не си мисли че това в таблиците е вярно....или поне не се връзва с това което километража показва.....
Прав е Ludia, на моя Пасат по книжка му дават 177км но на магистралата по равно дигнах 180км можеше и още но не ми се правеха експерименти.
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Така е, експериментално съм правил към 170 /на километраж/ и можеше още маалко да се изцеди, но пътя не го позволяваше. Не забравяйте, че разликата м/у реалната скорост и показанията расте с повишаването на скоростта - в прогресия. Производителите го правят напълно съзнателно, не, че не могат да направят точни уреди. Целите, смятам, са ясни... Тук-там в тестове съм срещал сравнения м/у показанията и реалната скорост, измерена със съответната апаратура.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”