сълза и смях
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Aз от такива един път съм го ял ама такъв го налапах, че ще го помня цял живот ... :blow job
ЦЪК
--
Няма край бе няма... Вчера на едно приятелче му свалили само едната джанта...
ЦЪК
--
Няма край бе няма... Вчера на едно приятелче му свалили само едната джанта...

Ludia написа:Meти написа:Бе то и на мен колко пъти ми източваха бензина
Абе 2-3 литра да ги източат бе мамичката им.
те на ладите се изпарява сам бензинаслагай газ
Е то по принцип съм на ГАЗ ама нали знаеш,че когато е по-студено времето трябва да сложиш малко бензинец да запали иначе неще.
Сега сложих една капачка на резервоара руска с код ама като запече неще да се отвори и като сложа кода с триста зора я отварям ама я държа веднъж ми разбиха вратичката на резервоара ама са се отказали като са видяли капачката.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Re: сълза и смях
Stoi написа:взето от www.plovdiv24.com
"""""""""""""
Вчера около 18.30 часа 27-годишен карловчанин забелязал, че свети в купето на автомобила му “Фолксваген Голф”, паркиран пред дома му на ул.”Ген. Скобелев”. Когато излязъл на улицата, видял двама мъже край колата, развикал се и те побягнали. Младият мъж ги подгонил и когато ги настигнал, те го набили. При полицейския оглед било установено, че в голфа е било проникнато след счупване на ключалката на една от предните врати.
"""""""""""""
Тоя как си е изпуснал шанса не е истина

Re: сълза и смях
CRX Racing написа:Тоя как си е изпуснал шанса не е истинаТакава възможност се дава веднъж в живота
Представи си следната ситуация:
03:00 е..............алармата ти вие.........ти скачаш.....поглеждаш.....вратите отворени....некви люде се мотат около нея........взимаш пистоУето и излизаш........обаче така както си се засиУиУ........тъкмо излизаш от входа..........и усещаш жесток удар в главата изотзаде......или пък не.........излизаш и стреляш........убиваш един..........и после

п.п кажи"пу да не ми се случва",щото после са все неприятни неща :idea:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”