гУлем "майстор" от форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 20 мар 2007 22:53

DIABLO 666 написа:.........сметай как се е почувствал като е прочел всичките тези мнения за него.

Не плаща данък обществено мнение и общо взето му дреме , а подозирам , че на Румен ще се извини та.....

ППП
Абе са се замислих , повечето от тука си пишат пълни простотииии . Това ако стане и има странични наблюдатели едно 90% ше гледат тъпо и ще си кажат "Все едно" . Обаче не , тука може да си пишат колкото искат и да се правят на праведни... нема нужда

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 20 мар 2007 22:54

wili98 написа:
DIABLO 666 написа:вили викнете го на по бира и се изяснете той казал казал збъркал збъркал ама сметай как се е почувствал като е прочел всичките тези мнения за него.

а как би се почуствал ако стане необратимото?
а как би се почуствали роднините.. и т.н.
щото герой всеки може да бъде.. тва газ.. тва засичане.. ооо това го може всеки..

вили знам как би се почувствал защото съм гледал как на 10 метра се търкаля кола пред мен а аз отзад се опитвам данесе поднеса и съм го вадил същия този човек от колата така че знам какво е.аз винаги съм карал бързо но мисля но понякога и мисълта изневерява.а и неказвам че съм шофьор защото откакто почнах да патувам до свищов се убедих че нищо незнам за карането нищо че за 6 години съм минал цифра километри.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 20 мар 2007 22:57

Кат ме набуташ у модула па нооо важно :) Кат ме натресе некой с 200 пак ноо важно ..... ще се мре :) важното е "ЯГНЕ" да има :) ама не агне ..... ЙАААГНЕ (с дълго А) се чете ...така възнасяме това божие създание ........ създадено да е в комбина с оризец и бял дроб....(може и с чревца и други дреболии ама има малко по тежък вкус)

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 20 мар 2007 23:01

Tyan написа:Кат ме набуташ у модула па нооо важно :) Кат ме натресе некой с 200 пак ноо важно ..... ще се мре :) важното е "ЯГНЕ" да има :) ама не агне ..... ЙАААГНЕ (с дълго А) се чете ...така възнасяме това божие създание ........ създадено да е в комбина с оризец и бял дроб....(може и с чревца и други дреболии ама има малко по тежък вкус)

бате ела на по ягнище у наше село ще го печнеме у пещта на комшията на дърва ще да се пече пък после на суфрата ще има пиене и ядене до зори.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 20 мар 2007 23:03

Е ТЕ ТОВА Е ПРИКАЗКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drunk :drunk :drunk

Изображение

Ела Гошенце......

Потребителски аватар
morpheus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morpheus » Вто 20 мар 2007 23:05

Exell написа:Единствения човек дето може да плюе по него е Румен и има защо , но съм сигурен , че като се видят ще се разберат и ше пият по бира ....
И прави ли ти вчепетление че Rumen па най-малко плюе? Верно че той го насади тоя плювалник, ма и твоя човек май е имало с кво да го ядоса. Че Румен е моя човек (с повечето от форума не се познаваме аз от скоро пиша,ма с Румен сме колеги, та го знам) - това е ясно - той ме въведе тук,ама съгласи се,че Румен е възпитан и не плюе.Добре го познавам най-вероятно е да пият бира с човека

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Вто 20 мар 2007 23:12

morpheus ти да забеляза да съм написал , че Румен го е "плюл" ? Той и Емил е разбран човек спокойно :wink:

Потребителски аватар
morpheus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morpheus » Вто 20 мар 2007 23:20

Exell написа:morpheus ти да забеляза да съм написал , че Румен го е "плюл" ? Той и Емил е разбран човек спокойно :wink:

А ве аз съм още нов тука,та може да не съм видел нещо като хората,ама според теб това разбран човек ли го казва
SEXSITO написа:izviniavai,4e si s "Brembo MAX" xaxaxax ti kato si takuv primeren "shofior" si karai bavno.za drugi hora vremeto e dosta pari koito ti edvali izkarvash.taka4e gram ne me zasiaga tvoeto mnenie i nego mojesh da si go slojish ot.........

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 20 мар 2007 23:25

Тва дето го е направил колегата с стикера е "мноо тъпа постъпка" ,ама ся ако кажете че не сте го правили :!: -както пише в беблията "който е праведен нека хвърли пръв камамък по мен" и нямало кой да хвърли :?

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Вто 20 мар 2007 23:28

Прочетох цялата тема на куп(9 страници) и видях как се коли и беси ей така! Видях и как се оказа, че субекта си го заслужава - ОК(момци, които го защитавате) ама що за ЛС е това? Все едно някой 15 годишен клавиатурен рацер от тунинг.бг го е писал това....
Простотии всеки прави - някой ги правим повече, други ги правите по-малко, ама си е много важно след това как се отнася човек към собствената си простотия. Едно махване(както казва Вили), едно достойно ЛС и т.н.....

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 20 мар 2007 23:34

мисля че темата се изчерпа.. стана ясно кой кой е...
:lock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”