Купих 1.6mi, а сега на къде ?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
piletooo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Купих 1.6mi, а сега на къде ?

Мнениеот piletooo » Вто 20 мар 2007 23:52

Здравейте всички :) Първо да се похваля, днес си взех красавеца от автокъщата - VW Golf 1.6mi.Още не съм го снимал, но и това ще стане.Та въпросът ми е(дано да няма вече такава тема) - къде да отида да му направя една диагностика.От София съм, кв.Люлин.Взех колата на късмет, защото докато събирах парите всеки ми викаше - споко брато имам хора за всичко ще я гледаме колата и ще го мислиме.Зех парата и всичко живо се изпокри, а уж щяха да идват познати да го гледат, диагностика на място да му правят.Писна ми, харесах си един тъмносин красавец и айде у дома :) Та, кажете каде да ида, да ми кажат ако има нещо по мотора, или забележки по ходовата част, защото не съм много в час.Иначе много върви просто ми пълни душичката тая колица, за тия 75 коня ....... сякаш 175 бе братче.А, и едно последно въпросче - колко парички горе-долу ще ми стъпи смяна на основните консумативи(масло, ремъци, филтри), че съм малко зле с парата.Благодаря предварително на всички ;)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 21 мар 2007 0:06

Тук виж за диагностиката, а пък за консумативите :търсачкаа , а и може на диагностиката, кадето съм те пратил да идеш, да ти кажат ориентировъчно. Честито возило и безаварийно каране.

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 21 мар 2007 8:47

Хайде честито и от мен, много безаварийни и да влизаш в "бокса" само за консумативите! Ако е само обслужването - не е скъпо, с все ремъци, ролки, филтри и течности. Огледайте добре окачването, спирачките, отдолу - като цяло - от маншони на каретата до ауспуха, мини предницата на стенд, завъртете колелетата на баланс-машината... Радост и удоволствие да ти бъде после "шоферлъка"!

piletooo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот piletooo » Сря 21 мар 2007 13:10

Благодаря, записах си телефона, ще звънна на Васко и ще вършиме работа ;)

Потребителски аватар
lazarlachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lazarlachev » Сря 21 мар 2007 18:01

на мен тея консумативи ми излязаха кам 100 - 120 лева. а за диагностика не знам брато. честита ти кола.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 21 мар 2007 18:57

:welcome_to_group : vw fen :drive

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”