Къде маркират а-лите застр-ни в Generali и от колко сутрин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Къде маркират а-лите застр-ни в Generali и от колко сутрин
Утре ми се налага да отида на маркировка - колата е застрахована в Generali. Разбрах, че пункта е близо до стадион Герена, но ми е далечко. Някой знае ли къде има други и от колко започват работа сутрин.
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Rabbit
- Зайцевъд
- Автомобил: Audi
- Двигател: BAT 2005
ей тук e цък
като слезеш от моста (този след стадиона) на първия светофар - обратен завой и след спирката на рейсовете веднага вдясно. под синия навес.
като слезеш от моста (този след стадиона) на първия светофар - обратен завой и след спирката на рейсовете веднага вдясно. под синия навес.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit написа:ей тук e цък

- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама съм карък - току шо се връщам и спря да вали. А там щеше да ме отнесе
.
Добре, че santo_trafficante ми обясни къде е - адреса е Владимир Вазов 43 (в диплянката и на интернет страницата), на пункта имаше табела Вл. Вазов 45, а www.bgmaps.com ми ги даде и двата някъде почти срещу Герена. В действителност се намират на м@йн@т@ си в началото на кв. Левски.
Колега, в протокола са писали - преден капак-1, преден десен калник-1. Не че ми пука особено, понеже не съм от тия дето се чудят как да си избият каското с разни шмекерии, ама да питам все пак какво означава това. На калника имам леко хлътнало колкото размера на палец, а на капака е даже по-малко (така си я купих преди 2 години). Ако не ме беше шубе да не ми я разбият наркоманчета или да ми я гепят хич и нямаше да плащам грешни пари, ама няма как.
Добре че в бачкането ми правят много добри отстъпки.

Добре, че santo_trafficante ми обясни къде е - адреса е Владимир Вазов 43 (в диплянката и на интернет страницата), на пункта имаше табела Вл. Вазов 45, а www.bgmaps.com ми ги даде и двата някъде почти срещу Герена. В действителност се намират на м@йн@т@ си в началото на кв. Левски.
Колега, в протокола са писали - преден капак-1, преден десен калник-1. Не че ми пука особено, понеже не съм от тия дето се чудят как да си избият каското с разни шмекерии, ама да питам все пак какво означава това. На калника имам леко хлътнало колкото размера на палец, а на капака е даже по-малко (така си я купих преди 2 години). Ако не ме беше шубе да не ми я разбият наркоманчета или да ми я гепят хич и нямаше да плащам грешни пари, ама няма как.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”