А не ми се дават пари, щот процесора ми е АМД на 3000+ и ми стига за всички натоварващи приложения като игри примерно

Дайте акъл колеги:)))

Kaizer Soze написа:...към 500 кинта, мдааа, ама понеже се бях наточил на 8800 GTS та ще я преглътна май....геймърска душа, не ми тръгна Готик тройката и се поболях...
Kaizer Soze написа:black` написа:http://www.nextag.com/radeon-1950-pro-agp/search-html
Ако те устройва цената
Хм, нещо такова ми препоръчаха...към 500 кинта, мдааа, ама понеже се бях наточил на 8800 GTS та ще я преглътна май....геймърска душа, не ми тръгна Готик тройката и се поболях...
Tyan написа:тцк ... машината ти не е лоша или бавна, просто е морално остаряла и изоставена отдавна като платформа..замисли се за това..... продай сега като можеш да и вземеш сравнително добри пари и си вземи нова платформа .. пък и ВИА (с такъв чипсет ти е дъното) са компромис като платформа...... излезе прекалено късно за да може да се конкурира с НФ2 УЛТРА + МЦП-Т... AGP вече спъва модерните графични процесори доста...... все пак е идея на повече от десет години и макар няколкото изкуствени опита да му се завиши пропускливостта (максимум 2133 MB/s) вече не важи ... Получава се така че Пешо със семпрона и 2 пъти по евтина карта ще те смаже по производителност..... АГП повече не дяни, да не говорим че новите процесори се правят за PCI-E и се бриджват за AGP..... аз помня как се бриджват чипове от AGP > PCI и обратното и ефекта винаги е бил отрицателен
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта