Значи забелязах че от няколко месеца отвреме навреме като спра колата напаркинг и изклуча двигателя се чува едно пукане от зад на колата от гарнетата а сега сепак е постудено времето лятото не ми се мисли какво ще става ....
Та въпроса ми е какво означава това пукане и къде е проблема ?
Изгнили ли са католизатора ли прави мизерии дошло в време за смяна ?
Пукат ми гърнетата ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пукат ми гърнетата ?
spectrum написа:Значи забелязах че от няколко месеца отвреме навреме като спра колата напаркинг и изклуча двигателя се чува едно пукане от зад на колата от гарнетата а сега сепак е постудено времето лятото не ми се мисли какво ще става ....
Та въпроса ми е какво означава това пукане и къде е проблема ?
Изгнили ли са католизатора ли прави мизерии дошло в време за смяна ?
Цялата ми генерация пука като спра колата,няма значение лято/зима.Италиянеца я е сменил цялата след катализатора и си пука,докато се охлади.Обяснявам си го с физиката:горещо (разширява се),студено (свива се).
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм махал нищо, а когато дойде колата от слънчева Италия по оригиналните гърнета нямаше и петънце ръжда. Сега вече не е така, а последното май и отвътре е взело вече полееека... Но за пукане - пука си, чувал съм го това пукане и от доста др. автомобили - топлинно разширение и свиване в последствие - като угасиш, считам го за нормално...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”