dupnica?
- tattoo_alien
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dupnica?
какво ще кажете за колите в Дупница?! Здрави ли са колкото са евтини? 

- tattoo_alien
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
А,и още нещо....а колите в Горубляне...какво ще кажете?
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- tattoo_alien
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
Общо взето ACCELERATOR е прав повечето коли на Горубляне са купени от Дупница и се препродават с надценка.Но тези коли са купени с някой друг козметичен удар и се правят и след това се продават,за това в Дупница са с по-ниски цени понеже не им се занимава да ги правят.Другото е че колите от там са внос от Италия,дупничани държът цяла Италия,аз лично не се кефя на коли от Италия.
- tattoo_alien
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gti написа:Общо взето ACCELERATOR е прав повечето коли на Горубляне са купени от Дупница и се препродават с надценка.Но тези коли са купени с някой друг козметичен удар и се правят и след това се продават,за това в Дупница са с по-ниски цени понеже не им се занимава да ги правят.Другото е че колите от там са внос от Италия,дупничани държът цяла Италия,аз лично не се кефя на коли от Италия.
има ли значение от каде са?!нали са произведени в германия?
а и защо човек да дава повече пари за нещо което струвапо-малко?!
зададох този вапрос защото искам да знам каде да отида направо да си купувам кола.тъй като не съм от софия реших да се допитам до вашето компетентно мнение!

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
gti написа:Те може да са произведени в Германия,но са карани в различни държави с различни манталитети.По мой наблюдения италианците са доста голями мърлячи и си летят на пълната газ по магистралите.
Навсякъде летят с пълна газ, не само в Италия. Мислиш ли, че в Германия ги карат с 80 км/ч.? Всичко е въпрос на късмет. Колите от Италия имат голям + че не са прогнили като тези от Германия и Австрия. Няма логика примерно GTI да е каран от някой чичко с 100 - 120 км/ч независимо в коя държава. Хората си купуват кола да я карат, а не да я пребърсват и да и треперят като нас да не и се счупи нещо, че незнам от къде пари за ремонт.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
италианците са доста голями мърлячи и си летят на пълната газ по магистралите.
верно,че са по-темпераментни,но само в германия няма ограничение на аутобаните.....
преди време на указателна табела : MILANO -> видях надпис със спрей :MALA DUPNICA

кола се гледа 'убаво па тогава се купува.
това от къде е внесена не кой знае какъв критерий.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
защото имам наблюдения да споделя
колите от италия се карат много, както и в германия
в италия няма почти ръжда, щото е по-сухо и няма сняг, луга, пясък
италианците са по-големи мърлячи, на брат ми клиото 97 година миришеше на пор-вдовец и вътре беше кочина
в германия са по-дисциплинирани и ако има ТЮВ, то значи че колата е в много добро състояние, в италия техн. прегледи са повече като в БГ, от тая гледна точка, германките са по-здрави в началото
особено важно е колата да е дошла на собствен ход, аз като си пазарувах колите, това ми беше изискването, ако има нещо да се чупи за 2000 км да се е счупило, поне нещо по-сериозно
от италия са масово на автовози
абе късмет е със старите коли и старите жени
колите от италия се карат много, както и в германия
в италия няма почти ръжда, щото е по-сухо и няма сняг, луга, пясък
италианците са по-големи мърлячи, на брат ми клиото 97 година миришеше на пор-вдовец и вътре беше кочина
в германия са по-дисциплинирани и ако има ТЮВ, то значи че колата е в много добро състояние, в италия техн. прегледи са повече като в БГ, от тая гледна точка, германките са по-здрави в началото
особено важно е колата да е дошла на собствен ход, аз като си пазарувах колите, това ми беше изискването, ако има нещо да се чупи за 2000 км да се е счупило, поне нещо по-сериозно
от италия са масово на автовози
абе късмет е със старите коли и старите жени

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”