Най-мощната VGA на AGP слот?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Сря 21 мар 2007 14:28

OuT-OF-CoNtRoL написа:Колега ей тука има едно картЕ което може да ти хареса , поне е и на нормални цени , а и не е никак зле !!! http://www.mostbg1.com/most/Item.aspx?itemid=35718
ако ти хареса и си заинтересован , пиши да попитам тука и за цената дали е актуална!

Хм, благодаря ти - наистина цената е супер, а можеш ли да ми кажеш 7800 или 7900 GT как биха излязли?
В мост ли бачкаш? аз едно време бачках в С2000, още в добрите стари времена и бях продуктов за АTI и MSI...щях да идвам да работя в Мост, когато взеха MSI, но смених кардинално бизнеса:)))

Съгласен съм с колегата Tyan, че платформата е стара КТ 880 е доста стар чипсет, но факт е че засега нямам приложение, което да е приревало за повече професор или по-бързо дъно. Наистина с една карта с повече ДДР3 мога да закърпя игрите до 1,5 до 2 години:)))

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 21 мар 2007 14:40

Бриджовете са доста успешни. Хванете па прегледайте някое ревю. Има карти на AGP които се справят по-добре от аналозите им на PCI. Пък макар и "остаряли". 8) Така че това дали да си продава хубава система и да взима нова но с нисък клас части ... малко смешно звучи и после да ъпгрейдва "новата" система със слаби неща... едва ли е рентабилно. Пък и новата може да се окаже че е била по производителност точно като старата в някой случай с такива изпълнения. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Сря 21 мар 2007 14:54

black` написа:.........

:)))Честно казано вече не се интересувам от хардуер и не мога да участвам с компетентно мнение във вашият приятен за ухото ми на бивш хардуерист "спор" :D Затова и поисках вашето мнение...
Тука обаче мога да кажа, че играейки си доста години с всякакви първокласни и скъпи играчки от склада едва ли мога да си купя система от нисък клас:))) Ми не е гъзария, просто навици.... :lol:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 21 мар 2007 19:29

[quote="black`"][/quote]

я покажи .....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”