Здравейте, VW фенове,
Първо да се представя,аз съм син на Formel ,някои от Вас ме познават.Аз съм голям фен на VW и от почти година чета редовно из форума,идвам на сбирки и т.н,но има един проблем на 15години съм.
Знам,че на тази възраст не сме много желани в форумите и почти винаги има защо,но аз наистина съм фен на тази марка и имам огромно желание да съм част от Вас,да съм част от феновете на любимата марка...
Та въпроса ми е, може ли да пиша във форума?Като разбира се ще спазвам правилата и няма да спамя в темите,а ще отговарям(когато знам нещо де)
съвсем сериозно на въпроса зададен от автора на дадената тема...
Еми мисля ,че това е всичко което искам да кажа,ще чакам с нетърпение отговора ви.
Пуснах тази тема,защото мисля че хората ,които пишат тук трябва да знаят кой е от отсрещната страна,аз не крия възрастта си(както и не се срамувам от нея),но мисля ,че е редно да се знае ,че съм на 15г.
Поздрави.
Нов фен на марката
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stef4o
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD
Нов фен на марката
Последна промяна от Stef4o на Сря 21 мар 2007 22:06, променено общо 1 път.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Huizel написа:Аз проблем не виждам.Времето лети днеска си на 15 утре на 17, курсове,после книжка и така.
Това малко ми заприлича на репликата на Шишо Бакшишо.

Не се притеснявай от възраста. Аз съм на 18 и след 10 дена взимам книжка. Мисля че възраста няма голямо значение, важното е как се изразяваш и как мислиш!

Последна промяна от Калоян Кирилов на Сря 21 мар 2007 20:26, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”