zdraveite imam malyk problem.predi nqkolko meseca katastrofirah s kolata-golf2 84g 1.6 .kupih drug golf2 samo 4e 90g dvigatelq pak e 1.6 no e malko po razli4en.dopitah se pri nqkolko maistora i mi obqsniha 4e stariq , koito sym imal e s nemski motor , a noviq e s italianski.do kolko e vqrno ne znam.s noviq imam malko problemi - raboti na visoki oboroti, spuka se edin plastmasov troinik ,koito razpredelq antifriza i dr.sega iskam da sloja stariq dvigatel , koito si be6e perfekten.ta me interesuva dali 6te moga sam da go smenq ako namerq shemi za tazi operaciq.i drugo - ako moje nqkoi ot vas koito ima shema na dvigatel,skorosti i el instalaciq da mi gi prati.
заглавието и моля следващите ти постове да са на кирилица mod edit: dobrinb

Г2 84г. 1.6 проблем с двигателя
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, добре дошъл. Прочети правилата първо (относно кирилицата и заглавията)...
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=269
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=269
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така, обикновено човек като има проблем пише и буквите на двигателя - и на стария и на новия. Това дето ти го е казал майстора личи и той колко знае - италиански мотор
, сигурно ако го вземеш от Холандия ще е с холандски мотор, а от България с български мотор. Сам си направи извода дали да ходиш при този майстор 

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
hristian37 написа:така, обикновено човек като има проблем пише и буквите на двигателя - и на стария и на новия. Това дето ти го е казал майстора личи и той колко знае - италиански мотор![]()
, сигурно ако го вземеш от Холандия ще е с холандски мотор, а от България с български мотор. Сам си направи извода дали да ходиш при този майстор

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”