Г2 84г. 1.6 проблем с двигателя

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
vlado-o
Автомобил:
Двигател:

Г2 84г. 1.6 проблем с двигателя

Мнениеот vlado-o » Чет 22 мар 2007 14:59

zdraveite imam malyk problem.predi nqkolko meseca katastrofirah s kolata-golf2 84g 1.6 .kupih drug golf2 samo 4e 90g dvigatelq pak e 1.6 no e malko po razli4en.dopitah se pri nqkolko maistora i mi obqsniha 4e stariq , koito sym imal e s nemski motor , a noviq e s italianski.do kolko e vqrno ne znam.s noviq imam malko problemi - raboti na visoki oboroti, spuka se edin plastmasov troinik ,koito razpredelq antifriza i dr.sega iskam da sloja stariq dvigatel , koito si be6e perfekten.ta me interesuva dali 6te moga sam da go smenq ako namerq shemi za tazi operaciq.i drugo - ako moje nqkoi ot vas koito ima shema na dvigatel,skorosti i el instalaciq da mi gi prati.
заглавието и моля следващите ти постове да са на кирилица mod edit: dobrinb

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Чет 22 мар 2007 15:03

:welcome_to_group Пиши на бъгарски :!:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 22 мар 2007 15:03

Колега, добре дошъл. Прочети правилата първо (относно кирилицата и заглавията)...

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=269

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Чет 22 мар 2007 15:34

така, обикновено човек като има проблем пише и буквите на двигателя - и на стария и на новия. Това дето ти го е казал майстора личи и той колко знае - италиански мотор :evil: :evil: , сигурно ако го вземеш от Холандия ще е с холандски мотор, а от България с български мотор. Сам си направи извода дали да ходиш при този майстор :idea:

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Съб 24 мар 2007 7:02

hristian37 написа:така, обикновено човек като има проблем пише и буквите на двигателя - и на стария и на новия. Това дето ти го е казал майстора личи и той колко знае - италиански мотор :evil: :evil: , сигурно ако го вземеш от Холандия ще е с холандски мотор, а от България с български мотор. Сам си направи извода дали да ходиш при този майстор :idea:

:lol: :lol: :lol: :applause: :applause: :да:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”