значи за жалост ме взимат в казарма(то и не толко за жалост) и дилемата пред мен е сега че трябва да си оставя колата до клетва без да я кара никои.
та искам да знам дали трябва да направя нещо оп-специяло за да подготря Голфа за тези 45 дни.имам предвид примерно да се махнат клемите от батерията или някакви такива неща.
и ако може съвет дали трябва да се направи нещо по специялно когато вече мина клетва и реша да го покарам?
благодаря предварително
Как да подготвя колата за 45-дневен застой
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
А няма ли вариант някой да я препалва поне веднъж седмично.Иначе според мен не я вдигай на трупчета или брезенти за да не я намериш само по спирачни апарати(ако и те са там)Абе воабще не е хубаво да се показва че собственика на колата го няма.Според мен 45дена не са много и може да си стои така,по автокъщите седят по 2-3месеца 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
cosmo написа:Все пак ако ти се занимава можеш да махнеш свещите и да налееш по 20мл. масло от това с което караш във всеки цилиндър. След това да ги завиеш отново и да превъртиш на ръка к.вал 2-3 об. После я зарязвашТова би трябвало да е достатъчно.
Искам да те видя, как ще превъртиш на ръка с навити свещи

- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
С една тричотка на шайбата на коляновия вал с камък 19wili98 написа:cosmo написа:Все пак ако ти се занимава можеш да махнеш свещите и да налееш по 20мл. масло от това с което караш във всеки цилиндър. След това да ги завиеш отново и да превъртиш на ръка к.вал 2-3 об. После я зарязвашТова би трябвало да е достатъчно.

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:cosmo написа:Все пак ако ти се занимава можеш да махнеш свещите и да налееш по 20мл. масло от това с което караш във всеки цилиндър. След това да ги завиеш отново и да превъртиш на ръка к.вал 2-3 об. После я зарязвашТова би трябвало да е достатъчно.
Да това ще е интересно . Може би ще му доиде като 150 от лежанка

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:cosmo написа:Все пак ако ти се занимава можеш да махнеш свещите и да налееш по 20мл. масло от това с което караш във всеки цилиндър. След това да ги завиеш отново и да превъртиш на ръка к.вал 2-3 об. После я зарязвашТова би трябвало да е достатъчно.
Без абсолютно никакъв проблем

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”