съвет за покупка на поло - какъв двигател

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Чет 22 мар 2007 14:22

Lizard написа:А пък ако има и по обстоини наблюдения като мен, един редовен посетител, и види, че в на поло часта се пише от дъжд на вятър доката при голф постянно се опсъждат нови проблеми.

Не можеш да не взимаш под внимание абсолютния брой голфове и поло!

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rudolf » Чет 22 мар 2007 18:04

Lizard написа:
rudolf написа:дизела 64 коня,,,по дани е по добре от 1.3 и с малко по лош на динамика от 1.4...неприятни вибраций, трошливи скоростти, неудобен за манипулаций-кош и не на последно място- крайно неикономичен за конете и килограмите...7+ градско си е нещо нормално.
за мен оптималния вариянт е 1.6 на газ...или 1.3,1.4 на бензин

като цяло-частите са по скъпи от голф 3, няма нищо по моргите, и струва в повечето случей повече пари от голф3.
не на последно място- евтино уборудване,евтина изработка-на моето излиза че е правено в испания за разлика от голфовете,
стабилността е много по лоша от голф3 , на по стари модели се наблюдава загнивания с който фолксваген се е преборил много отдавна при всички други модели.
аз съм голям фен на 6н,но ако се преработи в тунинг вариант, в стандартните си варианти са просто евтинджарски копия на фолксваген с незаслужено висока цена,поради дамския интерес.
освен надежност на двигателя- други плюсове не очаквай,...много по ми харесват от голф3,но мисля че по практично и умно да се ориянтираш към голф.

Първо да кажа че и 1.4 коша не е удобен за маниполации.
Второ скоросни котии трошат не са мо дизелите.
Трето къде видя че полото е по-скъпо от голф-а? Аз направих едно търсене в мобиле.бг за коли от 97-99 със климатик и ел стъкла. И голфовете беха наравно със полото ако не и по скъпи.
Какво ще рече да се преработи в "ТУНИНГ ВАРИАНТ", какъв е тоз вариян?
Ако искаш спортна кола 1-во тотално си збъркал марката, 2-ро полото е правено за малка градска икономична кола, това че ние сме шумахеровци дори в нея е друг въпрос.

И последно накря ме уби като казваш, че едисвеното здраво нещо по колата е двигателя. Достатъчно е човек да одели по 5мин, да прегледа само за какви проблеми си пишат хората за поло и за какви при голф.
А пък ако има и по обстоини наблюдения като мен, един редовен посетител, и види, че в на поло часта се пише от дъжд на вятър доката при голф постянно се опсъждат нови проблеми.

П.П Поло е по-здраво от Голф-а или са на равно. Поло-то е по-ефтино от Голфа или са наравно.Поло = икономичност. Голф = удопсво.

визирах дизеловия вариянт на 6н ,може да не съм се изразил правилно или да не си ме разбрал.....та коша си е неудобен, с по къс маслен филтър с по къс електромотор за перкатана 2 сантиметра ролки и ремаци от гредите....

човека питаше за след 1995...сравнявах поло дизел който почват от 4200 с голф 3 1.9д който има и под 4к...а не 99 и голф 4

не искам да те убивам,: мойто поло беше с изгнил под ,прагове и гърне,,с тракащи пласмаси,,повредиха ми е ключалките на жабката, прецака ми се хидравликата,,беше ми заминала 5та скоротст....

в раздел поло пишат по малко хора,поради простата причина че по малко хора са собственици на поло особено на 6н....ако пуснеш търсачката в мобилето на голф след 93,,,просто ще ти кажа има повече от 500 обяви-конкретизирайте търсенето...

тунинг вариант казвам,-има поло 6н което участва в ралитата,,,гледал съм го как влиза в завой,,и прочие,,,моето мяташе задница, по нестабилно,,,по трудно се увалдява,,- с фабричната си настройка и двигател е просто евтина женска кола...

евтина пласмаса,,,евтина сглобка,,,глупаво е да се предпочете пред голф само защото всички други карат голф...багажното отделения е крайно недостатъчно и не оправдава 50тината сантиметра дето е по късо...с хирдавличната рейка и късото съосие диаметъра на окръжност при пълен волан- не е никак малък,,,.
всеки си знае,,,и мен по ми харесва на дизайн от голф и се кефия на мини коли,,,

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”