Продадох манията
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък друго имам предвид !
to be continue ..............

Последна промяна от Ventoman на Чет 15 мар 2007 23:17, променено общо 1 път.
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
От днес си имам и халохенчета . Монтирани на свалена броня , заоблени болтове заляти от към заоблените глави и от към гайките с BISON Epoxy metal . От другата страна с по два винта за който си има място и не влизат в корпуса . Мигачите също са с по 2 винта а блендите са вързани с стоманена тел . Като прекарам инсталацията , ще вържа всички компоненти със стоманена тел за гредата отзаде . Без да се свали бронята само могат да ги потрошат , а каското ми ги покрива на 120лв. а аз съм дал 70лв.
Ще се опитам сам да си проектирам инсталацията , но ако не успея , ще оставя Ваското1 да се мъчи

Ще се опитам сам да си проектирам инсталацията , но ако не успея , ще оставя Ваското1 да се мъчи

- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
aHToHuO написа:Ventoman, в заглавието си написал и за конете 90+**. Ще има ли промени и откъм двигателя
В момента колата по незнайни причини е с надув на турбото 1.3bar.и си е 90+**кс. Предстой ми едно сваляне на двигателя , кавото и да се прави и сменя по него , ще се мисли за + кс. Дори да се окаже механичен проблем и от там да идва това надуване от 1.3bar , ще отремонтирам проблема , и ще се стремя да постигна отново 1.3bar boost . В момента налягането ми разцепи интерколера , и като гледам без да съм го свалял , май се е отворил кадето се събират пластмасата и алуминия , днес ще го свалям да видя за какво иде реч и с какво ще го заместя .