Чукане отпред при навит волан ... ?
Чукане отпред при навит волан ... ?
Здравейте всички ! Значи това което ми прави впечатление е, че когато влизам в завой(говориме за скорост 15-20км/ч) и навия волана докрай се чува единично чукване.Ако завивам на дясно, се чува от долу в дясно, ако е ляв завой съответно ..... Какво може да е ? Купих я скоро .... няма седмица, утре ще ходи на диагностика, ма все пак да попитам 

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че това е твоята тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E2%EE%E9
и аз го имах и не съм сменял нищо но одавна не съм го чувал.Единственото което направих е смяна на предни амортесьори реглаж на предницата.След смяната пукаше още по силно и гадно но след реглажа много рядко се случва и е едвам доловимо.
и аз го имах и не съм сменял нищо но одавна не съм го чувал.Единственото което направих е смяна на предни амортесьори реглаж на предницата.След смяната пукаше още по силно и гадно но след реглажа много рядко се случва и е едвам доловимо.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Дали ще са външни или вътрешни карета ще се чува чукане.Важното е да си сигурен че е от там,това лесно се проверява.Дигни си предницата и последователно си опипай каретата със дърпане,напред-назад.То се усеща.Макар че, ако има там някакъв луфт,се усеща във волана,и при спряна кола,като го размърдаш наляво-надясно.Успех.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”