Съжелявам за случката колега
Мамка им и говеда
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Шшш братле те направо са я осрали тая кола
съжалявам мн за колицата.Виж ся при мен проблема е същия но не с боята (тя по зле от тва няма на къде) а с гумите.Ставам един ден , шматкам се ала бала и минавам покраи колата задната гума спукана.Свалих я с един пирон и за по сигурно натъпкали клечка във винта (да не да не спадне сигурно).
Еи подивях.Оправих я (вулканизатор).2 дена минаха слизам до колата пак мека :f_ckyou: но тоз път само изпусната.Предполагам че е някои завистник от блока и му е кеф да гледа как ми къди главата.А сега .Като я боядисаме , изпънем , бронички решетчици като я вкарам в приличен вид...........Тука из форума някои вкара оферта за камера да снима паркинга.5 лв. един свестен прожектор достатъчен да осветява колата и една херметична камера че да снима нон стоп кво става около колата.Преди гумите някои излизал(влизал)в паркинга и натиснал дясната врата !Не е много ама пак е играчка.Незнам нарочно или по случаиност но с такива боклуци не може да се оправяш.И 99% да си сигурен няма как да го докажеш а ако го има на запис .Трошиш му ръцете да не бара повече , купва ти боя плаща ти разходите и си готов.П.С. а ти в коя част на града си щото в моя квартал е разбираемо да стават такива работи....ама чак до там 
съжалявам мн за колицата.Виж ся при мен проблема е същия но не с боята (тя по зле от тва няма на къде) а с гумите.Ставам един ден , шматкам се ала бала и минавам покраи колата задната гума спукана.Свалих я с един пирон и за по сигурно натъпкали клечка във винта (да не да не спадне сигурно). Върни се в “ОФФ-Топик - други”