! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 24 мар 2007 7:35

Малко цитатче от друг форум:
"До 130км/ч се набира добре но след това се иска търпение.и аз обикновено на 3та я ускорявам до 130 и след това 4та и 5 та ..."

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Съб 24 мар 2007 15:14

Колежка написа:Често пътувам из Германия. Там има солени глоби за клаксон или светлинни сигнали с цел да се освободи лявата лента. През 2007 г. се очаква глобата за такова нещо да бъде до 2000 евро. Отделно 2-3 месеца лишаване от права и отнемане на точки.
"...Bundesverkehrsminister Wolfgang Tiefensee (SPD) will die Strafen für Drängeln und andere schwere Delikte im Straßenverkehr drastisch erhöhen. Raser und Drängler müssen demnach ab 2007 mit Strafen bis 2.000 Euro rechnen. Wer nach Alkohol- oder Drogenkonsum Auto fährt, muss bis zu 3.000 Euro Strafe zahlen, wenn sich Tiefensees Vorschlag in Bundesrat und Bundestag durchsetzt..."

А тук някои го намират за нормално...

Добре, а моя въпрос е:
Как да сигнализирам на ИДИОТ каращ и на двете платна? Доста често ми се случва това явление - кола караща ВЪРХУ пунктираната линия

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 24 мар 2007 16:12

Какво ще му сигнализираш, мислиш, че той не забелязва ли?
Ми, кеф му е - нарушава си закона и толко. Пък ти, ако искаш, на Jesus сигнализирай.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Съб 24 мар 2007 16:22

vesellin написа:каращ и на двете платна? Доста често ми се случва това явление - кола караща ВЪРХУ пунктираната линия

Ами понякога и аз го правя,защото отдясно има отворени шахти :shock

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Пет 30 мар 2007 13:50

Не знам защо в Люлин много шофьори си мислят, че само те са на пътя. Днес малко преди обяд един жълт "Голф"-кабрио, на светофара на кооперативния, от най-лявата лента, на червен светофар, най-спокойно направи десен завой пред всички други коли и отпраши, без много да му пука. И аз не съм от най-примерните шофьори, ама това си е чисто безумие.

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Пет 30 мар 2007 17:23

Ludia написа:
Snejoky написа:Не знам защо в Люлин много шофьори си мислят, че само те са на пътя. Днес малко преди обяд един жълт "Голф"-кабрио, на светофара на кооперативния, от най-лявата лента, на червен светофар, най-спокойно направи десен завой пред всички други коли и отпраши, без много да му пука. И аз не съм от най-примерните шофьори, ама това си е чисто безумие.

ако тоя го беше засякъл в младост, щеше ли да кажеш че в младост си мислят че пътя е техен???

това е най-безсмислената и смешна тема във форума :!: :!: :!:

Написал е така, защото е самата истина. В Младост може да е същото, ама в Люлин, всички дето са се качили на тунингован Голф,БМВ,Опел или квото и да е се мислят за неприкосновени и единствени. Селска чест и показност. Покарай в Люлин някой път да видиш кви изпълнения и уникалности ще засечеш. :?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 30 мар 2007 17:26

dermeister написа:
Ludia написа:
Snejoky написа:Не знам защо в Люлин много шофьори си мислят, че само те са на пътя. Днес малко преди обяд един жълт "Голф"-кабрио, на светофара на кооперативния, от най-лявата лента, на червен светофар, най-спокойно направи десен завой пред всички други коли и отпраши, без много да му пука. И аз не съм от най-примерните шофьори, ама това си е чисто безумие.

ако тоя го беше засякъл в младост, щеше ли да кажеш че в младост си мислят че пътя е техен???

това е най-безсмислената и смешна тема във форума :!: :!: :!:

Написал е така, защото е самата истина. В Младост може да е същото, ама в Люлин, всички дето са се качили на тунингован Голф,БМВ,Опел или квото и да е се мислят за неприкосновени и единствени. Селска чест и показност. Покарай в Люлин някой път да видиш кви изпълнения и уникалности ще засечеш. :?

Всеки ден карам там - никога не съм имал проблеми

xeterov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xeterov » Вто 03 апр 2007 8:49

Бял VW Passat B3, комби, шуменска регистрация(номера не го запомних, трябваше да реагирам).
Случката е от днес. Мястото е между Враца и Ботевград, времето е около 7:20 сутринта, слънцето още не беше изгряло както му е реда. Въпросният елемент се движеше с изключени фарове, изпреварваше камион на лек баир където видимостта е никаква. Камиона го видях, обаче леката кола изникна изневиделица. Да е жив и здрав АБС-а и 2-те кайвета изпити във Враца преди тръгване, че иначе ... :bishop .

Има и добра новина. По изминатия днес маршрут София-Враца-София този беше единствения кретен на пътя. :patriot

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 04 апр 2007 14:44

Черен тройчок
ГТИ
с № М 0006...пълен шестак
Вчера по обяд до гр. Сливница кви щуротии извърши не е истина
поне нямаше стикер на форума
п.с. Брате тоя от твоя регион-загрей му врата

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 05 апр 2007 8:25

Pichaga написа:Черен тройчок
ГТИ
с № М 0006...пълен шестак
Вчера по обяд до гр. Сливница кви щуротии извърши не е истина
поне нямаше стикер на форума
п.с. Брате тоя от твоя регион-загрей му врата

хаха аз май го познавам mhihi :screwy

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пет 06 апр 2007 19:03

Ситроен Ксантия, червен, СА6285ВА, водач с леко :gay: вид. Кретен, просто кретен - от ония, които се залепят на половин метър зад теб и свирят/светкат, докато се махнеш от 'техния' път... Както беше казал пичагата, като няма задръствания, идиотите по-добре се забелязват...

black`
Автомобил:
Двигател:

Разказче в картинки ...

Мнениеот black` » Съб 07 апр 2007 12:49

или как могат да ви паркират колата "бързо" когато я оставите в сервиз ... :shock
Извинявам се за лошото качество. :wink:

Изображение
Изображение
Изображение

Оглеждайте се за ниско прелитащи опели. 8)
На това му викам аз паркиране със 100, направо те меткат обратно в другото платно и продъжаваш да бичиш ударен. :lool :headbang :shock :shock :shock
Опела идваше отзад на пежото. :idea: Не знам как не се качи на тротоара само с тая скорост, с която ме отмина преди случката. :lol :evil:
Отделно че стана точно пред двама полицаи, които си седяха в цивилна кола на "кафенце". :lol Нали уж били "засилени" мерките сега. :lol: :lol: :lol: :o
Скоро така не ме бяха развеселявали. :shock :016: :039:

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Съб 07 апр 2007 23:11

vesellin написа:
Колежка написа:Често пътувам из Германия. Там има солени глоби за клаксон или светлинни сигнали с цел да се освободи лявата лента. През 2007 г. се очаква глобата за такова нещо да бъде до 2000 евро. Отделно 2-3 месеца лишаване от права и отнемане на точки.
"...Bundesverkehrsminister Wolfgang Tiefensee (SPD) will die Strafen für Drängeln und andere schwere Delikte im Straßenverkehr drastisch erhöhen. Raser und Drängler müssen demnach ab 2007 mit Strafen bis 2.000 Euro rechnen. Wer nach Alkohol- oder Drogenkonsum Auto fährt, muss bis zu 3.000 Euro Strafe zahlen, wenn sich Tiefensees Vorschlag in Bundesrat und Bundestag durchsetzt..."

А тук някои го намират за нормално...

Добре, а моя въпрос е:
Как да сигнализирам на ИДИОТ каращ и на двете платна? Доста често ми се случва това явление - кола караща ВЪРХУ пунктираната линия

Всеки ден се натъквам на идиоти дето карат с 30км/ч точно до осовата линия, все едно са само те на пътя! Като дам мигач, че искам да изпреварвам и от тяхна страна няма никаква реакция да се престроят малко и да направят път (не говоря за път с 3-4 ленти, дето си караш където ти е кеф, а за улица), съвсем нормално е в този прекрасен момент да почна да бипкам или да светкам... като забелязвам, че в повечето случай тия типове са некви "гъзари" дето карат лъскави нови коли и искат всички да ги видят :smackbum

Потребителски аватар
Snejoky
R.I.P
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snejoky » Нед 08 апр 2007 23:07

Здравейте. Да споделя какво ми се случи днес. На светофара на спирка "Оряхово" на "Зах.фабрика" си стоя на червен светофар, трета или четвърта кола. Светва зелено и колите пред мен потеглят и аз също, в този момент чувам клаксон, като на сватба да свири зад мен. Поглеждам на огледалото и виждам "Пасат"-комби и шофьора да нервничи. Инстинктивно чукнах спирачките и той щеше да се натресе в мен, но се сетих, че с мен са жената и двете деца на задната седалка и племенницата ми до мен и реших да си карам по пътя без да се разправям. "Колегата" обаче реши да ме изпревари и взе да вика и ръкомаха нещо и замина напред. На следващият светофар спрях до него, отворих си прозореца и го попитах: "Какъв е проблема"? Казах му, че пред мен колите не мога да ги прескоча и той ми отговори, че не свиркал специално на мен, а на тези напред, защото всички били леваци.Тогава видях, че въпросният "не левак шофьор" вози на задната седалка, жена си може би, която държеше в ръцете си малко дете, а от багажника се виждаше бебешка количка. Опитах се да му обясня, че след като аз съм пред него, той свирка на мен, а той взе да ми се сърди нещо, защо съм натиснал спирачките, след като той е свирнал. Светна зелено и той даде газ и се направи на състезател. Та според вас какъв пример даваме на децата си с тези разправии по пътищата? Карам бързичко и аз, но като возя децата карам много внимателно и не бързам толкова.
Между другото да спомена, че колата ми е с регистрация СО и често ми се случва да ми подсвиркват на светофара без причина и да викат "Аре, бе сельо". Не се го въобразявям, защото, докато карах със софийски номера не ми се е случвало никога. Гледам да не им се връзвам много на такива "кореняци-софиянци", иначе трябва да се разправяме по светофарите, като идиоти. Защо да не бъдем по-толерантни и по-внимателни на пътя, за да се приберем живи и здрави при семействата си? С насилие нищо няма да постигнем, повярвайте ми! Извинявам се, ако съм ви отегчил с моите глупости.

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Вто 10 апр 2007 8:48

В петък ,към 18.00 на булевард "Вардар", срещу Вагон-ресторанта,бял голф 2 ,с рег. номер С4656 ,не пусна една от двете теглещи се коли,които на всичко отгоре бяха дясностоящи.
Не знам колко тъп трябва да си ,за да направиш това!
Може би си мислеше,че може да мине между тях-теглещата кола пред него,а теглената-зад него!
Ебаси тъпака!

Върни се в “Пътеводител”