Въпрос за Гърция
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Аз бях в Германия миналата седмица и на летището си влязох с личната карта без никакви проблеми.На вращане ни провериха немски полицаи и пак им представих лична карта-пак никакав проблем.В Унгария влязох отново с лична карта,само в Сърбия с червения паспорт но там е ясно защо
Така,че мисля че,няма да има проблеми.Успех!

- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Re: Въпрос за Гърция
teodor6769 написа:Дъщеря ми ще ходи на екскурзия до Гърция организирана от училището и. Сега и вадя лична карта защото е на 14г и досега не и е трябвала. Учителката която ще ги води им казала че трябва да имат и задграничен паспорт за по сигурно нищо че сме в ЕС. Някой ако знае и е ходил скоро до Гърция да каже дали наистина трябва да и вадя и паспорт или може само с Л.К.
просто мнение , на твое място няма да я пусна да ходи
защото на една такава екскурзия некфи гърци изкаха да открадна едно момиче на 14 с много бой и много зор момичето се върна жива и здрава
сичкото тфа е благодарение на Васе баджако
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
levonik написа:Приятели провериха на Дуранкулак. На ненълнолетни се искало задграничен паспорт. Иначе не пускали.
Да това е големия въпрос защото всички които си казахме мнението не сме пътувал ис деца зад граница а само с възрастни хора, за деца може и паспорт да искам издави и паспорт да ти е мирна главата:)
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Не пътуваме защото нямаме зор, а и пари. Спомням си когато паднаха визите що луда радост беше, а след това просто не му видях смисъла.
С ЕС не е ли същото? Преоблякохме се и пак в тия.
С деца се пътува за кеф, а аз вече се и страхувам с тези изроди на пътя. В чужбина сигурно е същото, а и не можеш да се разбереш.
С ЕС не е ли същото? Преоблякохме се и пак в тия.
С деца се пътува за кеф, а аз вече се и страхувам с тези изроди на пътя. В чужбина сигурно е същото, а и не можеш да се разбереш.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”