Може да ви се види смешно ама вече 2-ра седмица се чуда от къде да си взема сенник за предното стъкло /от тея дето се лепят с вендузи/ и два за задните врати /полупрозрачни/.
Казаха ми МЕТРО - няма там.
Бензиностанции - ами и там няма, поне тези в източната част на София
А и лепенка "Бебе в колата" си търся и няма никъде.
Кажете къде се продават тези работи bowdown bowdown bowdown , че вече се сварих в тези жеги
Ами водат се за аксесоари.Верига магазини са но единствения който знам къде се намира е в Горубляне. Нека колегите да кажат къде другаде има Ама то Младост-Горубляне е 4-5км (магазина е на ценъра на Горубляне)
Много благодарности, утре сутринта се изстрелвам на там ама се сетих,че там всичко беше разорано като за световно имаш ли идея с кола стига ли се до магазина или да ходя пеш ?
С колата стигаш точно до него-след тва вече всичко е доста разкопано П.С надявам се че има де,ако там няма има едно магазинче близо до автопазара(на път за горубляне подминаваш пазара и гледаш някъде в ляво има едно магазинче за тунинг май беше Тонекс (една къщичка едноетажна с голям надпис върху нея Тонекс)) провери първо там
лично аз си купих сенници от Ботев, малко след пресечката със Симеон... а лепенката БЕБЕ В КОЛАТА (която в последствие махнах де...) ми я дадоха след молба в една аптека на Гр.Игнатиев, където продаваха бебешки продукти на НIPP!