Сменят ли се само пълнители на предни амортисьори на Golf 3
- Rado_Cobain
- Автомобил:
- Двигател:
Сменят ли се само пълнители на предни амортисьори на Golf 3
Колеги, искам да сменя моите амортисьори на колата Голф 3 и ме интересува дали мога да сменя само пълнителите или трябва целия макверсон да сменям
- Rado_Cobain
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 12:24, променено общо 1 път.
- Rado_Cobain
- Автомобил:
- Двигател:
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Колега кажи какво ти се е случило с пълнителите понеже преди имах 2ка и сменях пълнители и ми казаха тогава майстори че преди да сложа пълнителя се слага една капачка масло в тръбичката задължително и тогава мушкаш пълнителя.Много се чудех защо,така го и направих тогава но не разбрах защо4oroi4o написа:Защото за мен е! Страдал съм от пълнител и от тогава не слагам! Все пак си е мое мнение и не мога да задължа никой да се съобразява с него.

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
-
- Автомобил:
- Двигател:
Намер си 2 макферсона от Г2 разглобяеми. Разглобяваш сменяш пълнитела и качваш!!! Преди 2 седмици го правих това има само малки разлики по ушите за закрепване на маркучите на спирачките но малко гимнастика и става!!! 2 пълнителя 92лв + 2 изпуснали амортисьора от моргата за Г2 20лв и смятаи за по нататък излизаш на далавера при евентуална 2 смяна 

- mitko_vw
- Автомобил:
- Двигател:
Kolega az moga da te posavetvam da si smeni6 samo palnitelite.Nqma smisal da smenq6 proginite osven ako ne gi zamenq6 za spotrni.ako ima6 pari si vzemi BILL6TAIN A AKO TARSI6 PO EVTINO SI VZEMI REKORD te sa dvoino deistva6ti i sa xybavi.razlikata e 4e sa frenski no se sgobqvat v slovakia zaradi evtinata rabotna raka az sam s tqx i sam mnogo dovolen.Nadqvam se da sam ti pomognal. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”