смених си радиаторчето на парното
смених си радиаторчето на парното
Такаааа,преди десетина дни питах във форума каде в Бургас мога да си сменя радиаторчето за парното в купето.отговор нямаше.И така званнах аз на едно аверче и се метнахме,цялата работа за ден и половина(сваляне на цялото табло,радиаторчето,почистване на абсолютно всички части под и на таблото,облепяне на клапите и сглобяване).трябва да ви кажа че си струваше целия труд,сега имам перфектно парно.Цялата работа ми излезе 80 лева...много бира се изпи...аиде чао.Специални благодарности на авера Владо-Патката.Снимки сам сложил във snimka.bg
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:faf4o написа:Дай линка колега че и аз трябва май да го сменям че нещо тече по съединителя .Утре ще го пробвам на вкус какво е
Най-вероятно да е спирачна течност. Ако не е сладичко значи е спирачно масло. Ако е сладичко - антифриз.
Ама там е работата че не ми се губи спирачна течност,и антифриза си стои.Принципно бяга антито ама съм е паркирал от една седмица и нито антифриз заминава нито течност обаче пак си е мокро под и по педала
Кой е колегата vargal и от каде ме познава а.Баш пак да сме маисторчета не знам ама тя неволята учи.Сега за радиаторче пич не се фаштам,не че няма да го напрайм ама много играчка ве брато.Нямам нищо против ама трябва да имаме два дена свободни,то може и за един ден да стане ама за всеки случай.Пак то и на работа тряаа се ходи.Пожелавам ви успех.
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
°niksi° написа:faf4o написа:Дай линка колега че и аз трябва май да го сменям че нещо тече по съединителя .Утре ще го пробвам на вкус какво е
Най-вероятно да е спирачна течност. Ако не е сладичко значи е спирачно масло. Ако е сладичко - антифриз.
Да ти кажа колега хич не е сладичко

- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
faf4o написа:°niksi° написа:faf4o написа:Дай линка колега че и аз трябва май да го сменям че нещо тече по съединителя .Утре ще го пробвам на вкус какво е
Да ти кажа колега хич не е сладичкоДаже си е гадно на вкус.И ся ко прайм?Колко пари е таз помпа на съединителя?
Дееба гадните помпи дееба умрели как ме дразнат

Фалшименто 80-90лв ,ориджинал 150-160.Това за горна помпа,за долна се различават с 10-20 кинта отгоре май