Мамка им и говеда
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Няма ли да е по-добре камера с инфрачервено осветлениe. Отделно мисля, че ти трябваше и карта за компа... И голям хард 

Последна промяна от CRX Racing на Пон 26 мар 2007 18:49, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Добро утро
Ся към CRX Racing : Малко съм послъгал с цената която съм оставил по горе
Херметична с осветление е към 140 до 160 лв.а за такава с инфраред не мисля че ще е по малко Теглиш програма от нет-а(към нея могат до 16 камери) камерата работи към 220 с адаптер за 12V отделно се закача за компа .Относно до хард-а компютър без мн глезотии или поне да не заемат мн място , достатъчно е хард 120GB 140GB(работя с компютър 140 GB разделени на 2 следователно C;D . На компа няма глезотии но има страшно мн музика която пак си заема място както и филми , клипове , програми и т.н. Така че не мисля че пространството е проблем)Камера-Не херметияна без осветление но с звук 45 до 60 лв. в зависимост от обектива , ако не ви се хаби ток цяла ве4ер ,прожектор с сензор за движение (аз съм зел без сензор 6 лв.)
http://www.topnet-ltd.com/index.php?pag ... &Itemid=39
П.С.Може и не херметияна и отделно кожух да и се земе но разликата в цената ще е минимална така че кои както сметне за добре.НЕХЕМЕТИЧНАТА камера (ако някои ще слага такава като мен) се слага задължително под навес достатъчно голям за да не се мокри и на място защитено пак от вандали да не останем и без камери . които иска може да и напави собствено ръчно кожух за да е по сигурен от подръчни материали...
Още едно П.С.Работя на място охранявано с камери и мога да кажа че 2те камери които сам качил да се видят ги имаме 200% и давам гаранция 300% че по евтината снима по добре (макар че е черно бяля) НЕ ПРОДАВАМ КАМЕРИ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ както вече някои ме натопиха и че за това съм бил толкова "За" този вид опазване на автомобила" че да си рекламирам продукта . Просто мисля че някои се гаври с автомобила ми които ми е "Съблокник или съсед" затова искам да го видя и да гледам как тоя сменя гума секи 2 дена 

П.С.Може и не херметияна и отделно кожух да и се земе но разликата в цената ще е минимална така че кои както сметне за добре.НЕХЕМЕТИЧНАТА камера (ако някои ще слага такава като мен) се слага задължително под навес достатъчно голям за да не се мокри и на място защитено пак от вандали да не останем и без камери . които иска може да и напави собствено ръчно кожух за да е по сигурен от подръчни материали...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мамка им и говеда
за камерите не ти трябва голям хард,за да записват по 24часа на ден,а просто има камери,които се настройват да се вкл.само на движени и така се икономисва много място!
Последна промяна от djurov123 на Чет 19 мар 2009 22:04, променено общо 1 път.
- VW-fenka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
djurov123 написа:за камерите не ти трябва голям хард,за да записват по 24часа на ден,а просто има камери,които се настройват да се жкл.само на движени и така се икономисва много място!
Тема от Пет Мар 23, 2007 22:07 ... Браво, колега !

-
- Автомобил:
- Двигател:
Е И? някой може да реши да прави нещо подобно и да търси инфо по въпроса.Не си трупам постове,просто моят апартамент се охранява по този начин!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
djurov123 написа:Е И? някой може да реши да прави нещо подобно и да търси инфо по въпроса.Не си трупам постове,просто моят апартамент се охранява по този начин!
Братчед - и 100 камери да имаш - те крадците не са балъци - една маска върху лицето - и си снимаш силуети само -

- okokore
- Автомобил:
- Двигател:
дей..а тва у зарата е некъФ вид мания да оси..ш на ората колите явно. Моята я надраха с нещо остро преди нялколко седмици до неузнаваемост.. нямам представа защо
къде сбърках?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”