Пак проблем с уинХР :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак проблем с уинХР :(
Здравейте, съжелявам че пак ви занимавам ама..............на служебното ми пс проблема е следния- като работя, забива и замръзва -като натисна контрола, алт и дел, след 1 мин се включва таск менаджера и след около 1 минута виждам 4е процесора е натоварен на 100% от "explorer.exe" сканирах с няколко антивирусни, за спай и всичко си е наред и след известно време пак забива. Така като е забил изчаквам около 10минути и се оправя до следващото забиване. Уиндоуса е лицензиран. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил???
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами на първо време рестартирай компа.
Причините мисля може да са много.
На мен ми се е случвало даден файл (видео файл) да се прецака и като се опитам да го трия ми казва, че не може, щото друга програма го ползва. И в момента, в който го маркирам и Ундоуса се опитва да го "прочете", за да изкара инфото в Статус Бара и ми земаше 100% от процесора.
Тъй, че виж точно кой експлорър ти заема процесора и виж кво има в него.
Причините мисля може да са много.
На мен ми се е случвало даден файл (видео файл) да се прецака и като се опитам да го трия ми казва, че не може, щото друга програма го ползва. И в момента, в който го маркирам и Ундоуса се опитва да го "прочете", за да изкара инфото в Статус Бара и ми земаше 100% от процесора.
Тъй, че виж точно кой експлорър ти заема процесора и виж кво има в него.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не се занимавай да връщаш труп .... формат нова инсталация ... най-добре диска да е цепен на 10ГБ на всичко останало .... след като направиш новата инсталация пренасочваш My Documents на Д:партишън и на Ц: не съхраняваш никаква ценна информация само ОС и програми ...като се инсталират само програми дето ти трябват и по въжможност да са читави ....... правиш един имидж на ц после като си си направил инсталацията слънце и като се прецака пак връщап за 2 минути.......
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:не се занимавай да връщаш труп .... формат нова инсталация ... най-добре диска да е цепен на 10ГБ на всичко останало .... след като направиш новата инсталация пренасочваш My Documents на Д:партишън и на Ц: не съхраняваш никаква ценна информация само ОС и програми ...като се инсталират само програми дето ти трябват и по въжможност да са читави ....... правиш един имидж на ц после като си си направил инсталацията слънце и като се прецака пак връщап за 2 минути.......
Колегата ти е дал отговор като слънце

Ако шефа ти смята че така може да се работи да седне той на тва пс.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
hristian37 написа:говорих с ИТ отдела, можело най-рано след 3 месеца да дойдат. Странното е 4е на колежката е абсолютно същия и няма никакви проблеми-даже е по-бърз от моя макар,че е селерон на 1800 а моя е селерон на 2000РАМа е еднакъв

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил: