Здравейте на всички!От скоро имам голф 3 93 г . двигателя е 1400 куб.с.
СЛед запалване за няколко секунди се чува странно виене което постепенно затихва и изчезва!Отбелязвам че това се получава само на студен мотор!Нормално ли е?!

Странно виене при запалване!
- Me4ev_77
- Автомобил: Audi A4
- Двигател: AWT 2001
При мене го има същия проблем-паля я сутрин студена /Голф3- 1.4,АБД/ първите 7- 8 секунди има едни виене,сякаш хидравликата вие, но не е и после изчезва
, мой приятел ми каза,че ми вие водната помпа
.Ще я видя много скоро и ако трябва ще я сменя.Между другото да питам колко струва свястна водна помпа за моя голф евентуално?,Мерси предварително. 

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ Е ОТ ВОДНАТА ПОМПА!!! И със стара и със нова го има това виене! За 5 години не разбрах какво е и така си перкам. И при мен го прави само на студена кола...на мен лично ми звучи по скоро като нещо нормално отколкото като нещо повредено....
П.С. Водна помпа 50 лв - 6 месеца гаранция....ама не помна марката...ако сменяте нея сменяйте и ремъка направо...
П.С. Водна помпа 50 лв - 6 месеца гаранция....ама не помна марката...ако сменяте нея сменяйте и ремъка направо...
- Me4ev_77
[quote="chefito"]НЕ Е ОТ ВОДНАТА ПОМПА!!! И със стара и със нова го има това виене! За 5 години не разбрах какво е и така си перкам. И при мен го прави само на студена кола...на мен лично ми звучи по скоро като нещо нормално отколкото като нещо повредено..
Малко ми звучи странно всички мотори 1.4 АБД да са така,някой от колегите с този мотор да кажат нещо повече,че аз я имам от 3 седмици и всяка сутрин ми прави така,а това ме дразни 

- Me4ev_77
[quote="chefito"]НЕ Е ОТ ВОДНАТА ПОМПА!!! И със стара и със нова го има това виене! За 5 години не разбрах какво е и така си перкам. И при мен го прави само на студена кола...на мен лично ми звучи по скоро като нещо нормално отколкото като нещо повредено....quote]
Малко ми звучи странно всички мотори 1.4 АБД да са така,някой от колегите с този мотор да кажат нещо повече,че аз я имам от 3 седмици и всяка сутрин ми прави така,а това ме дразни 

- Nick_axe
- Автомобил:
- Двигател:
andro_v написа::welcome_to_group
Предполагам ти вие някой от ремъците - най-вероятно на хидравликата.Смяна и/или натяне.Изчакай и другите колеги да дадат акъл,преди да легнеш под колата де.
Само ремък ще е гадината

И при мен го има тва виене на студено - като се отвори капака на мотора и се даде рязко газ лесно се локализира

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”