много лошо! :-(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

много лошо! :-(

Мнениеот warrior » Сря 20 апр 2005 9:49

Лек автомобил Фолксваген “Голф” удари човек при пресичане на столичния бул. “Ботевградско шосе” при ресторант "Българска сватба". Пешеходецът починал след няколко минути на мястото на произшествието.
Автомобилът е бил с регистрационен номер С0379НХ и се е движил в посока центъра, предаде "Фокус".
Това е поредният случай, при който шофьор напуска местопроизшествието.
През изминалото денонощие на територията на страната са станали 14 тежки ПТП с 1 убит и 19 ранени. За района на София 97 леки произшествия и 6 тежки с 1 убит и 8 ранени.
Във вторник вечерта около 20.00 ч. по пътя Широка Лъка – Смолян, лек автомобил “ВАЗ 221011”, управляван от 43-годишен мъж от село Широка Лъка, напуснал пътното платно и се ударил в ската в дясно по посока на движението си. Петимата пострадали са настанени за лечение в смолянската болница.

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 20 апр 2005 9:57

Да си признае кой е,
че ако всеки прави така до къде ще стигнем. :cry:

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Re: много лошо! :-(

Мнениеот zmej » Сря 20 апр 2005 10:13

warrior написа:Лек автомобил Фолксваген “Голф” удари човек при пресичане на столичния бул. “Ботевградско шосе” при ресторант "Българска сватба"...

А някой знае ли къде точно е това място?

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Сря 20 апр 2005 10:29

Аз знам да.На ботевградско шосе като идваш от моста на гара подуене 300 метра по надолу е по булеварда.От дясно се пада ресторанта, една порутена сграда беше до преди 1-2 години сега не съм обърнал вече внимание как е.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: много лошо! :-(

Мнениеот °niksi° » Сря 20 апр 2005 10:30

zmej написа:А някой знае ли къде точно е това място?

Ми аз мисля че се сещам, там доколкото си спомням имаше РЕШЕТКИ покрай трамвайните линии, които решетки бяха разрязани преди време за да могат хората да си пресичат отгоре по Ботевградско.
В този ред на мисли онзи ден щях да млатя един мъж и едно лапе в Младост. На това място дето загина миналата или по-миналата година едно момиче от Американския колеж. Реваха 2 месеца да се сложи светофар защото шофьорите били "карали като луди" точно там. И какво пътувам си онзи ден от Младостите към околовръстното и точно на този светофар при зелено за мене претичват един мъж на около 50 г. и едно лапе - сигурно беше към 16-17 годишно. Направо ми причерня, толкова ли не можаха да изчакат да им светне зеленото и тогава да минат. Идеше ми да спра и да им раздам по няколко шамара ама много бързах а и не си заслужава да се хабим за такива боклуци.
П.С. Така че имайте в предвид, че не винаги шофьорите са виновни. Лошото е че е избягал човека, но помислете какъв шок е ако си караш и някой ти изскочи пред колата неочаквано и го бутнеш. Може би човека е действал в такова състояние иначе ако е умишлено избягал е лошо, много лошо.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Сря 20 апр 2005 10:31

Питам принципно, защото на някои места наистина си е опасно. Има прокъсани мрежи там, където минава трамвая, всеки си пресича кой както му падне и наистина не виждаш пешеходеца докато не излезе пред теб... А тогава вече е лошо, на никой да не се случва...

Потребителски аватар
ScarFace™
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ScarFace™ » Сря 20 апр 2005 10:34

Ми то според мен трябва да се промени закона и то сериозно, щото тия пешеходци прекаляват направо по някога!!!Един пример ще дам, един познат кара бетоновоз и згази една бабичка на строеж!!!!!Минавала си нашата зад камиона докато той маневрира да застане зад бетонпомпата че да почне да изсипва бетончето.Та момчето едвам се оправи, даже искаха роднините на тая да го съдят и незнам си кво.Айде да ми обясните чий го дърви тя там точно!!!При положение че трябва да си доста тъп че да се завреш на строж между камионите!!!

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Сря 20 апр 2005 12:17

79-годишен е мъжът, който загина тази сутрин на столичния булевард “Ботевградско шосе” при неправилно пресичане на улицата. Това съобщи за Агенция "Фокус" подполковник Любка Маринова от КАТ СДВР. Тя уточни, че пътният инцидент е станал в 10 часа на бул. “Ботевградско шосе”, 100 метра преди кръстовището с улица “Алеко Богориди” в района на функциониращ пешеходен подлез. Мъжът е пресичал пътното платно на място, не определено за целта.
Водачът на лекия автомобил Фолксваген “Голф” е 24-годишен. Направеният на място тест е доказал, че той не е употребил алкохол, уточни подполковник Маринова.
Както "Фокус" съобщи, екип на КАТ "Пътна полиция" е изпратен на мястото на инцидента на столичния булевард "Ботевградско шосе", където беше блъснат и загина пешеходец. Инцидентът е станал в близост до ресторант "Българска сватба". Автомобилът е бил с регистрационен номер С0379НХ и се е движил в посока центъра.

Не е избягал.Да не дава господ!

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 20 апр 2005 13:05

:( Съчувствам му на момчето...

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Сря 20 апр 2005 13:57

Вие се чудите, аз миналата година видях майка с количка да минава през Цариградско..... :shock: поне като не ти е жал за себе си не убивай и бебето, действието се развиа около 12:20 вечерта..... :?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”