От тогава понеже съм в мрежа, като дам Принт мисли 10-20сек. и тогава тръгва.Смених Офиса и на български ми казва принтерът печата във фонов режим
Въпрос към РС спецове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Въпрос към РС спецове
Преди време заради вируси си преинсталирах ХР.
От тогава понеже съм в мрежа, като дам Принт мисли 10-20сек. и тогава тръгва.Смених Офиса и на български ми казва принтерът печата във фонов режим
Кво да изръчкам -със стария ХР беше автомат.(Знам само български, руски и пея на английски)
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Start -> Printers and Faxes -> горе в менютата Tools -> Folder Options -> View -> най-горе Automatically search for network printers and folders не трябва да е чекнато. Сега разбра ли?
Също така като отидаш на Set printer properties -> Advanced -> виж дали Start prining immediately ти е чекнато (трябва да е)
Също така като отидаш на Set printer properties -> Advanced -> виж дали Start prining immediately ти е чекнато (трябва да е)
Последна промяна от Miki на Сря 28 мар 2007 9:29, променено общо 1 път.
- K22
Miki написа:Start -> Printers and Faxes -> горе в менютата Tools -> Folder Options -> View -> най-горе Automatically search for network printers and folders не трябва да е чекнато. Сега разбра ли?
E, така схващам
Глей кво ми казва:THE PRINTER NOT YET RESPONDER,BUT M OFFICE PROGRAM MAY BE ABBLE TO PROCEED WITHOUT INFORMATION. DO YOU WANTED TO CONTINUE TO WAIT FOR THE PRINTER?
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
roadrunner написа:А къв модел е принтера?K22 написа:Бял.....Лазерен Самсунг.
Макар и със смайли, плачеш за залата на славата, колега. Аз се опитвам да те улесня, като те питам за модела, та да видя в нета с ква връзка към ПЦто е, ти пускаш отговор като...А сега кажи тогаз направо на УСБ ли е принтера, на ЛПТ ли, или директно на ЛАНката?
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
roadrunner написа:...А сега кажи тогаз направо на УСБ ли е принтера, на ЛПТ ли, или директно на ЛАНката?
Тва си е вече живо заяждане!
Но пък ако се справи Калоян с премеждието, да не забравя да каже дали на неговия комп е вързан принтера или на някой от другите 2...
Определено не съм спец, но мисля, че би имало значение.
- K22
roadrunner написа:roadrunner написа:А къв модел е принтера?K22 написа:Бял.....Лазерен Самсунг.
Макар и със смайли, плачеш за залата на славата, колега. Аз се опитвам да те улесня, като те питам за модела, та да видя в нета с ква връзка към ПЦто е, ти пускаш отговор като...А сега кажи тогаз направо на УСБ ли е принтера, на ЛПТ ли, или директно на ЛАНката?
Принтера има ЛПТ и УСБ порт.
Свързан е към майката с УСБ порта.
Трите РС са свързани помежду си със кабели за интернет в една разпределителна кутийка-забравих и името.
Проблемът се появи след инсталирането на нов пиратски ХР и Офис!Преди на стария ХР нямаше тези проблеми.
И стига сте ме разпитвали че се изтощих...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”