Венто - има проблеми с токовете

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
blubalu
Автомобил:
Двигател:

Венто - има проблеми с токовете

Мнениеот blubalu » Сря 28 мар 2007 9:58

Здравеите колеги.Мога ли да ви попитам някои да има проблеми със токовете по колата(по то4но свещите).Имам VENTO 1.8mono сложих газова но нещо имам проблеми с кабелите,хвар4ат навсякаде искри,смених 3 комплекта кабели(втора ръка разбирасе)4е нови хубави са по 120лв.Свещите са нови.Някои знаели каква може да е при4ината или какво мойеби друго има за смяна?10x предварително.
mod edit: vasstop
корекция на заглавието

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Сря 28 мар 2007 10:18

Здравей,
Добре дошъл,но
си оправи заглавието...тук пишем на кирилица :wink:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Сря 28 мар 2007 11:09

Ами ти сам си отговаряш колега, щом хвърчат искри няма как да ти работи нормално колата. Явно кабелите който вземаш също са скапани или съпротивлението им не е за твоя двигател. Скъпи са наистина но ти си прецени как искаш да ти работи колата. :wink:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Re: Венто - има проблеми с токовете

Мнениеот joker » Сря 28 мар 2007 11:49

blubalu написа:Здравеите колеги.Мога ли да ви попитам някои да има проблеми със токовете по колата(по то4но свещите).Имам VENTO 1.8mono сложих газова но нещо имам проблеми с кабелите,хвар4ат навсякаде искри,смених 3 комплекта кабели(втора ръка разбирасе)4е нови хубави са по 120лв.Свещите са нови.Някои знаели каква може да е при4ината или какво мойеби друго има за смяна?10x предварително.
mod edit: vasstop
корекция на заглавието
Какви 120 лв????
Нови кабели китайски(въпреки,че пише,че са произведени в Германия)- 45 лв ,карам 2 години и съм доволен.
Не вземай кабели втора ръка бе човек....Привърженик съм на частите втора ръка, защото повечето са оригинални и ако случиш печелиш много,ама не и на консумативите втора ръка!
То все едно да ползваш тоалетна хартия или презерватив втора ръка! :roll:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 28 мар 2007 19:06

Колега как ще сложиш кабели 2ра ръка там се слага само нови?! Те колегите по горе са ти го написали или все едно да вземеш от моргата свещи и да искаш да върви.За запалителната с-ма и спирачките такъв термин кат 2ра употреба НЕ ВАЖИ!!! :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”