турбо 1.8 150 коня здаде
турбо 1.8 150 коня здаде
става дума за ауди а4 1.8 150 коня. след чипосването почна да омаслява турбото та въпроса ми е. може ли да се оправи турбото или да търся ново от 150 коня или да търся дали ще стане от 180 коня или някаква друга турбина... насочете ме какво да правя?
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич ти откога имаш 1.8Т
Нали беше с Голф3 ГТИ. А и къде си го чипосвал? Ако си го купил скоро и веднага си го чипосал бих казал че е било грешка щото никога човек немое да е сигурен какво е купил. Турбото май може да се рециклира но ново е по добре (и по скъпо) с Поголема турбина също е гъзарийка. Дай малко повечко ИНФо за колицата а и сигурен ли си че е от въпросния чип ?

здр. пич ,колата е на мой добър приятел. чипа го е монтирал в Тояга преди време / не ме послуша да сложиме от твойте / и сега ми плаче че турбото е почнало да омаслява. аз ще взимам голф с такъв мотор за това искам и аз да му помогна с избора на турбина. той иска да я смени с нова ... знаеш ли дали може да се сложи от тези дето ги слагат на 1.8 т 180 коня.. доколкото знам е същата само е по-голяма. тук четох че с по-голям интеркулер + чип ефекта бил добър, но туробото ще се сменя та казвайте дали да търси различно турбо или като оригиналното. аз се замислям за 180 коньвото ако стане ще е супер + чипа би било екстра. кажи ако те интересуват някаква инфо за колата номер на нещо или друго///каза че му омаслявало турбото и изпушвало син пушек. абе гледали го и това бил проблемът///
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
Vlad777 написа:Става с турбо от 180 к.с.
Един приятел имаше такова А4 - 150 к.с. Гръмна турбо и и сложи от 180 и после беше 193 коня на диното след турбо и чип само.
Колега турбината ,която са сложили ККК 04 ли е?
Последна промяна от emmko на Съб 31 мар 2007 14:50, променено общо 1 път.
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
Re: турбо 1.8 150 коня здаде
angell написа:става дума за ауди а4 1.8 150 коня. след чипосването почна да омаслява турбото та въпроса ми е. може ли да се оправи турбото или да търся ново от 150 коня или да търся дали ще стане от 180 коня или някаква друга турбина... насочете ме какво да правя?
Кажи съ6то на твоя приятел ,като прави турбото да обърне внимание на тръбата за мазане ,желателно е да се смени и тя ,с нова най -добре или да се по4исти добре!!
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги,
Понеже си намерих К04 за 400$ с доставката и искам да го сменя на моето 1.8Т, но не разбрах от темата дали се сменя само турбината или и други работи.
Понеже си намерих К04 за 400$ с доставката и искам да го сменя на моето 1.8Т, но не разбрах от темата дали се сменя само турбината или и други работи.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Не го взимай това К04!
Вървим по един и същи път.
Проучвал съм ги тези супер-примамливи eBay оферти.
Не стават! Рециклаж и боклуци! Няма да рискувам да си го сложа на двигателя това охлювче...
Вървим по един и същи път.
Проучвал съм ги тези супер-примамливи eBay оферти.
Не стават! Рециклаж и боклуци! Няма да рискувам да си го сложа на двигателя това охлювче...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За 400$ не е и рециклирано, а "копие". По 800-900$ са рециклираните, а за цените на истинско и ново К04 се носят само легенди.
В крайна сметка не съм срещал отрицателни отзиви нито от "копията" нито от рециклираните...
В крайна сметка не съм срещал отрицателни отзиви нито от "копията" нито от рециклираните...